![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Laserowa operacja oczu - ktoś z was może robił i jest zadowolony?
Tak szukam opinii, bo wreszcie zaczynam poważniej do tego tematu podchodzić i chciałabym sobie taka operację strzelić. |
|
||||
|
||||
![]() Strzelić to tak lekko powiedziane jak wziąć pod uwagę to,
że taka operacja na jedno oko kosztuje od 2 do 4 tysięcy, hehehe ![]() No ale jak się ma kasę, to pewnie - sama bym zrobiła, żeby się z okularami nie męczyć. Mam znajomych, którzy operowali tak krótkowzroczność w Blikpolu (Sopot) - u dr Czuszyńskiego, i są dzisiaj bardzo zadowoleni, żadnych binokli, soczewek, pełny luzik i wzrok jak żyleta. To jak jesteś z pomorza to możesz sobie u nich więcej info poczytac. |
|
|||
|
|||
![]() Poczytam dzięki za informację.
To nie tak, że lekko podchodzę, tylko rodzina mi się chce zrzucic na operację, mam fajnie. |
|
||||
|
||||
![]() Aaaa,
a no to pozazdrościć rodziny, moi pewnie nie sypnęliby nawet 1 peso na ten cel mówiąc coś w stylu "chcesz być piękna to sobie zapracuj", jakby to o urodę chodziło... |
|
|||
|
|||
![]() Mojej siostrze to nie pomogło.
|
|
|||
|
|||
![]() Powiem tak... nigdy nie robiłam ale chyba będę musiała się wybrać na taki zabieg. Wada się pogłębia i trzeba z tym jakoś walczyć a po za tym cierpię na zapalenie spojówek ostatnio... Także już wgl jest kosmos. Polecam ciekawy artykuł który jest temu bliżej poświęcony http://www.mojeoczy.pl/dolegliwosci-...bjawy-leczenie Wierzę że sobie z tym jakoś poradzimy bo trzeba się trzymać razem w takiej sytuacji
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Od dziecka miałam zeza, ale wiecie, jak to było. Okulary i nikt się nie zastanawiał nad tym długo. Jako dorosła dziewczyna nie widziałam innej opcji jak laserowa operacja zeza i bardzo się cieszę, że to zrobiłam. Moja pewność siebie powędrowała jak rakieta. Całe życie wstydziłam się zeza. Teraz to przeszłość. To dotyczy każdej sfery życia, masz kompleksy pozbądź się ich.
|
|
|||
|
|||
![]() Moja znajoma jakiś czas temu wykonywała operację korekcji uszu u dr dr Rafała Pabiańczyka w Krakowie. Pamiętam dokładnie, bo ją tam zawoziłam. Efekty są bardzo widoczne i jest spora różnica, a osoby, które widzą pierwszy raz nawet w życiu by nie przypuszczały, że na uszach była wykonywana operacja.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja od jakiegoś czasu interesuje się leczeniem za granicą w ramach polskiego NFZ. W końcu jest to możliwe dzięki dyrektywie Unii Europejskiej i ustawie o leczeniu trans-granicznym. Przykładowo, polski pacjent może usunąć zaćmę w renomowanych czeskich klinikach np. PROVISUS: http://lepiejzobacz.cz/ . Na zabieg czeka się ok. 2 tygodnie od wizyty kwalifikacyjnej, nie ma tu żadnych ukrytych kosztów czy umów. Zagwarantowana jest pełna opieka pozabiegowa, polskie standardy operacyjne i opiekun pacjenta, leki osłonowe w cenie etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja nie miałam takiej operacji, ale sama zastanawiam sie nad nią a konkretnie jak laserowym leczeniem jaskry. Nawet już wstępnie wybrałam ofertę okulisty i jest to ta oferta https://okulista-trojmiasto.pl/servi...twartego-kata/ . Jednak trochę się boje i bardzo chciałabym poznać opinię osób o tym zabiegu, które się go podjęły. Są tu takie?
|
![]() |
|
![]() |