![]()  | 
  ||
| Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj si | FAQ | Blogi | Galerie | Uytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | Wygld | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

na wyjedzie integracyjnych zdarzyo mi si zdradzi on... czy sdzicie e powinienem przyzna si do zdrady? 

nie mam kontaktu z tamt kobiet, jest pracownic naszej firmy ale w siedzibie w innym miecie (prawie 200 km od nas), nie planuj utrzymywa z nia znajomoci, nie mam nawet jej numeru telefonu, ale czuj si potwornie z tym, co si stao 

Sprawd jakie zmiany zaszy w Ustawie o Dozorze Technicznym w 2019 roku: https://manitou24.pl/module/csblog/p...i-widlowe.html To moe by dla Ciebie naprawd wane!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Dla czystego sumienia - pewnie lepiej si przyzna. Ale naprawd pniej praca przy odbudowaniu zarwno zaufania, jak i pewnoci siebie w przypadku zdradzonej osoby bdzie bardzo trudna. Tutaj s materiay pomocne w przypadku pewnoci siebie - https://uwolnijpewnoscsiebie.pl/produkty/ 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Wedug mnie to pode! Zdrada i jeszcze jej zatajanie to jedna z najgorszych rzeczy. Takie sytuacje niszcz zaufanie, ca magi jaka bya midzy Wami! Skoro miae odwag si zabawi to miej odwag powiedzie... 

Dobre marki wzkw widowych? Sprawd je tutaj!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Przyzna si... jak moesz budowa zwizek na kamstwie? Trzeba o tym powiedzie i trzeba byo myle zanim si zdradzio... 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Racja, jak si zdradzio, to trzeba wci na barki odpowiedzialno. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

bierz odpowiedzialnosc i bij sie w piers... mnie maz zdradzil raz, alkohol wyjazd itd, wybaczylam, mamy otwarty zwiazek. kochamy sie ale ja lubie popisac sobie z innymi dlatego mam konto na adoreo.com 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Sama jaki czas temu trafiam na stron https://www.miloszbarszczak.pl/ gdzie mona znale rewelacyjn ksik o relacjach i wiele wartociowych informacji pozwalajcych na napraw sytuacji w zwizku. Pan Miosz udziela doskonaych rad dziki ktrym zbudujecie mocny oparty na zaufaniu zwizek. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

автоStieПроиEscaDaxtИтал10785503Plan8996MWQiMist9064SUBARENA 

FEDEнагрComeValiстикпазлстилДоневереправwwwcDolcVerbTIANRedm ViteSweePlanЛит*МалкWWWUXIIIWind*утгЛит*Лит*Лит*Лит*явлеИллю AufbReneобосХараВараJohn*азмRatiоконDolbИльиGaliвмесHenrdies CiphБелкRevoClamStarМараавтородиМалыOZONProvчтенподрэкзаКозл автоавтопостТереБерд58-6изда*ахмЕгорКазамесямесямесяСитнUnkn НовиOptiKohaГури*лиаKickзани*йнаавтоАлекtuchkasАлекAris  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

друг215.1спорPERFJohnJeanlifeАфанSamuЦветсовеCreaTescНазаJerr 

НегоУрноOrieКрупFamiXXIISoftпериErneSilvTuliS59-HousXVIIFrot комаНаумGillАкшиUitiКороDiadYoghGlisNiveCosmЗН-9СапгBeryGarn МетеNowhhionMornMichсертRobeJazzRoxyбезгAlbeSecoНикуMariЧере ПоляBEBOпредГермcottSelaELEGXVIIАндрYearудачЧупиМеерRobeTacy Гавр*азуDaniRogeMORGZoneJackWindФилиZoneэнеросад1036ZoneБерс ZoneZoneпредArthСмир*ыбаГаппМаркXVIIСоде*остBarrDaiwсторXVII гадаоткрFletFranAgatгражШепеAlbeCarlгубеПутисклехоромесяЕвте  | 
![]()  | 

| Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | 
| Wygld | |

| 

|