![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Wiem że ma już kiepską klawiaturę, ale ja się kompletnie nie znam na sprzęcie i nie wiem czym powinnam się kierować przy ewentualnym zakupie nowej klawiatury. A może jakiś inny pomysł?
|
|
|||
|
|||
![]() Ja zawsze robię tak, że jak kupuję przez internet, to porównuję sobie rozkład klawiszy ze zdjęcia produktu do aktualnej klawiatury, tak, żeby były maksymalnie podobne, wtedy szybko się przestawiasz.
No i nigdy nie biorę najtańszej ![]() Poczytaj sobie o klawiaturach na http://www.morele.net/wiadomosc/jak-...haniczna/1629/ - fajne wskazówko wrzucają co do kupna nowej. |
|
|||
|
|||
![]() Myślę, że dobrym pomysłem może być jakaś dobra książka o takiej tematyce. Z tego, co wiem, to na przykład wydawnictwo pwn ma dobre książki o informatyce. Warto postawić na jakąś nowość
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jakiś fajny osprzet do kompa myślę że będzie idealnym wyjściem. Klawiatura thor 303 full size lub TKL z Genesisa bedzie super prezentem.
|
![]() |
|
![]() |