|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 
 | |||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  jaki sport wodny wybrać? Jeżdżę od kilku lat na snowboardzie i coraz bardziej się w to wkręcam   I pomyślałam sobie, żeby znaleźć też coś podobnego na lato. Ostatnio trafiłam na artykuł opisujący dosyć nowe dyscypliny wodne i m.in. wakeboarding, takie połączenie nart wodnych i surfingu, tutaj więcej szczegółów: http://www.ehschool.pl/index.php/oferta/wakeboard.html Jak myślicie, czy taki sport jest dobry dla kobiet? Czy lepiej zostać przy czymś bardziej "tradycyjnym"? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   narty wodne są super, polecam! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Z jedynych sportów wodnych jakich korzystałam to pływanie   Mi to wystarcza. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   windsurfing jest fajny   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Proponuję wybrać się w okresie wakacji do Okuninki nad jeziorem białym. Można tam uprawiać praktycznie wszystkie sporty wodne. A i noclegi nie są drogie  Zobacz jak tam jest http://www.okuninka.org.pl | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Kite surfing polecam!   
				__________________ Ogień, zagęszczamy włosy w Krakowie! A jak! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Podobno narty wodne są bardzo fajne - nigdy nie próbowałam, choć może kiedyś się uda   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Radziłabym Ci zacząć od deski surfingowej, Twoje doświadczenie snowboardowe z pewnością będzie pomocne   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Windsurfing, dla mnie najfajniejsza sprawa a na prawde mozna osiagnac fajne predkosci na wodzie. 
				__________________ pierścionki zaręczynowe | 
|  | |
|  |