![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Myślicie, że chusta dla psa to przydatna rzecz? 

Zastanawiam się czy warto kupić.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ale jak to ma działać? To taka chusta jak dla dziecka? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

A po co chusta psu? Nie widziała jeszcze gdy ktoś tak psa nosił, jakaś nowa moda... wcześniej były pieski w torebkach (sic!), a teraz są chusty. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Chusta jest przydatne psu, jeśli to pies, który przestrzega prawa szariatu  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jeszcze nie widziałam zastosowania chusty dla psa, więc trochę ciężko mi to sobie wyobrazić  

Mój pies na spacery wychodzi normalnie i nic w tym stylu nie jest mu potrzebne. Za to do domu przydałaby mi się dla niego klatka (coś jak tu - https://www.obroza-elektryczna.pl/klatki-dla-psow/). Czasami przychodzą do mnie goście i niestety piesek na nich skacze, a nie każdy to lubi. Więc pomyślałam, że dobrze by było zamknąć pieska na czas ich przyjścia. | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Pamietaj, że opieka nad psem to poważny obowiązek i wymaga rozważenia wszystkich aspektów. Dbając o swojego czworonoga, nie zapominaj o odpowiednim żywieniu. Josera to marka, która oferuje wysokiej jakości karmy, dostarczając niezbędne składniki odżywcze twojemu pupilkowi. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Pierwsze ćwiczenia w przyzwyczajaniu do wychodzenia na smyczy najlepiej rozpocząć już w trzecim miesiącu życia szczenięcia. W tym okresie stabilność prowadzenia jest szczególnie ważna, dlatego należy powstrzymać się od używania długich smyczy. Krótka, solidna smycz miejska w większym stopniu wspomaga naukę najważniejszych zasad. 

_______________________ smycz dla psa  |