![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Witajcie  

Wielkimi krokami zbliża się dzień babci ( to już 21 stycznia ;p ). Ten weekend to dla mnie ostatni czas by kupić jakiś prezent stacjonarnie ( zamawiać już nic nie mogę bo nie dojdzie). Macie jakiś pomysł gdzie jechać w poszukiwaniu inspiracji ? HELP! | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Hmm wiesz co to zależy jakim budżetem dysponujesz i czy np babcia woli jakies prezenty praktyczne czy coś na słodko ? A może jakieś kosmetyki czy biżuteria ? Opcji jest wiele i czasem wystarczy iść do pobliskiej drogerii czy kwiaciarni by coś wybrać. Liczy się gest  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

O tak koleżanka wyżej ma rację - drogeria to dobry kierunek. Np Rossman, podejrzewam, ze masz jakiś obok siebie  

Tam mają takie fajne kosmetyki firmy Christian Laurent np z serii Botulin ReVOULtion ( dla osób po 50tce, 60tce lub 70tce ;p ). | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Dziękuje Wam bardzo za inspiracje chyba te kosmetyki to dobry trop  

ale co tak sam krem wystarczy ? nie będzie za mało? Nie miałam jeszcze nigdy ich kosmetyków, są okej ? | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja kupiłem bilety do teatru  

![]() 

pralnice przemysłowe  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Są bardzo okej, ja kupuje je dla siebie regularnie ( mam krem, płyn micelarny, podkład itd) rewelacyjne  

a jak nie chcesz kupować samego kremu pielęgnacyjnego to z tej samej serii możesz jeszcze dodatkowo dokupić krem pod oczy. I wyjdzie naprawdę zacny zestawik, babcia będzie zachwycona ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Podczas poszukiwań fajnych prezentów dla bliskich i szczególnie mówię tutaj o babci oraz dziadku to w mojej opinii dużo lepszą propozycją będzie postawienie np. na specjalnie dedykowany kosz delikatesowy, które w szerokiej gamie propozycji będziecie mogli znaleźć w ofercie https://smaczajama.pl/pl/c/Na-Dzien-...en-Dziadka/216 i jak najbardziej polecam jeśli chodzi o przygotowanie oferty, przystępne ceny oraz profesjonalna pomoc obsługi która też będzie w stanie Wam doradzić. Na pewno będą pozytywnie zaskoczeni! 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

dziękuje jeszcze raz za wskazówki i porady, szczególnie tobie kinnia  

Kupiłam krem i płyn micelarny. prezent bardzo się podobał   ja sama sobie też stworzyłam jakiś tam zestawik do codziennej pielęgnacji - jestem zadowolona ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

no coś Ty, nie ma za co dziękować  

ciesze się, ze mogłam pomóc, że prezent się podobał i że przy okazji i Ty skorzystałaś ![]()  |