kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > ŻYCIE > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 21-10-2024, 12:15
admma's Avatar
admma admma is offline
Senior Member

Domyślnie Wybór odpowiedniej rekuperacji do domu

Zainteresowałem się systemem rekuperacji i zastanawiam się, czy warto zainstalować taki system w moim domu. Trafiłem na ofertę na stronie https://ekoi.pl/rekuperacja.html i chciałbym dowiedzieć się więcej na temat Waszych doświadczeń z rekuperacją. Interesuje mnie, jak taki system wpływa na komfort mieszkania oraz czy rzeczywiście pozwala na oszczędności w zużyciu energii. Zależy mi na tym, aby system zapewniał zdrowe i świeże powietrze w domu przez cały rok, szczególnie w miesiącach, kiedy wentylacja grawitacyjna jest niewystarczająca. Czy ktoś z Was zainstalował rekuperację w swoim domu i może podzielić się opinią na temat działania, kosztów oraz serwisu?
Stary 20-11-2024, 13:59
dertom122 dertom122 is offline
Senior Member

Domyślnie

Uważam, że dobrym wyborem jest oferta dostępna na stronie https://naar.pl/oferta/instalacje-we...-przemyslowej/ Urządzenia oferowane w tej ofercie cechują się wysoką jakością wykonania, a ich cena jest bardzo atrakcyjna.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-04-2025, 08:38
kazimierka kazimierka is offline
Senior Member

Domyślnie

czyszczenie wentylacji w Gliwicach było dla mnie ostatnim etapem przed przeprowadzką. Ocieplenie poddasza zrobiliśmy wcześniej, ale bez porządnej wentylacji wilgoć zaczęła się skraplać przy oknach dachowych. Teraz już wiem, że wentylacja to nie dodatek, tylko konieczność.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów