![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Szukam klimatyzacji do mieszkania w bloku, ale nie wiem, na co zwrócić uwagę. Możecie coś podpowiedzieć?
|
|
|||
|
|||
![]() Wybierając klimatyzację do bloku, warto zwrócić uwagę na moc urządzenia, żeby była dopasowana do metrażu pomieszczenia. Jeśli chcesz chłodzić jeden pokój, wystarczy model o mocy 2,5-3,5 kW. Ważne są też poziom hałasu (im cichszy, tym lepiej), klasa energetyczna oraz dodatkowe funkcje, np. jonizacja powietrza. Możesz też sprawdzić, czy klimatyzator ma funkcję grzania – może się przydać poza sezonem letnim.
|
|
|||
|
|||
![]() Jeśli szukasz klimatyzacji do mieszkania w bloku, warto sprawdzić Klimatyzator Aiwa Musukari Split 3,5 kW (12 000 BTU). Jest to energooszczędny model, który idealnie sprawdzi się w mniejszych pomieszczeniach. Pracuje cicho, więc nie będzie przeszkadzał w nocy, a dodatkowo ma funkcję jonizacji powietrza, co poprawia jego jakość. Dzięki klasie energetycznej A++ zużywa mniej prądu, co przekłada się na niższe rachunki. Jeśli chcesz mieć komfortową temperaturę latem i przy okazji nie przepłacać za energię, to może być dobry wybór. 😊
|
|
|||
|
|||
![]() Super dziekuje bardzo za wszystkie rady!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Też zastanawiam się nad zakupem klimatyzatora i patrzyłem na modele AIWA. Słyszałem, że mają dobrą wydajność i długą gwarancję, więc wydają się solidnym wyborem.
|
![]() |
|
![]() |