![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Mam w domu suknię, która jest poplamiona. Nie nadaje się do prania w pralce, więc wypadało by ja oddać do prania. Znacie jakąś dobrą pralnie w Warszawie?
|
|
|||
|
|||
![]() To może sprawdzaj https://www.pralnia-warszawianka.pl/ którzy są w Warszawie i naprawdę nie mam podstaw do narzekania. Pilnują terminów, zawsze dywan, czy też nasze ubrania np. na wesela są świetnie odświeżone i ceny także na plus. Polecam sprawdzić i na pewno skutecznie się do nich przekonać.
|
|
|||
|
|||
![]() Koniecznie zastanów się nad tym czy warto prać poza domem? Ja uważam, że warto! Często są plamy, których moja zwykła pralka nie chce zwalczyć
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Właśnie też słyszałam dobre opinie o Pralni warszawianka i sama myślę czy tam płaszcza nie oddać. O sukniach to wiadomo, że lepiej oddać do profesjonalnego czyszczenia, zwłaszcza jak plama trudna, ale i inne ubrania mogą przecież skorzystać na takim potraktowaniu „fachową ręką”.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Wybrać się albo lepiej przedzwonić
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Najważniejsze to wybrac odpowiednią pralkę dla siebie. Dla nas to był dosyć duży problem ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na Pralka PerfectCare 800 z systemem UltraCare . Ta pralka ma bardzo fajną opcje szybkiego prania, po za tym wszystkie inne funkcje sa super.
|
|
||||
|
||||
![]() Dobra pralnia to jest naprawdę fajna sprawa. Szkoda, że te biznesy są teraz zajęte!!
___________________________ uniwersytetwarszawski.waw.pl |
|
|||
|
|||
![]() Jak to wygląda cenowo w Warszawie? Bo cena prania dywanów we Wrocławiu jest na przyzwoitym poziomie i mam swoją ulubioną firmę, która jeszcze mnie nie zawiodła
![]() |
|
|||
|
|||
![]() super link
![]() |
![]() |
|
![]() |