kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 10-08-2024, 08:51
bebe456 bebe456 is online now
Senior Member

Domyślnie Szukam okien

Sprawdzam różnego rodzaju modele okien do swojego domu i mam spory dylemat. Czy możecie mi podpowiedzieć, co wybieracie do swojego domu? Co jest najlepszą propozycją? Jaki producent?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-08-2024, 07:05
Laje10 Laje10 is offline
Member

Domyślnie

Jeśli chodzi o konkretnego producenta, to moim zdaniem zdecydowanie Drutex. Do ich okien na pewno przekonuje mnie to, że mają super jakość, dobrze dobrane parametry i idą za rozwojem technologii, oferują stale nowe modele.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-08-2024, 15:11
expi expi is offline
Senior Member

Domyślnie

Drutex to faktycznie jest bardzo dobra propozycja, jeśli chodzi o okna, więc myślę, że będziecie z niej zadowoleni. Swoje nowoczesne podejście i ciekawe technologie pokazują np. w takim modelu, jak Iglo EXT. Jestem przekonana, że uda się Wam skorzystać z ich oferty.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-10-2024, 22:40
anik anik is offline
Senior Member

Domyślnie

Szukaj wśród producentów którzy są lata na rynku, mają dobre opinie, udzielają na swoje okna długiej gwarancji. Wtedy będzie bardziej prawdopodobne, że zamówione okna posłużą na lata i będą zdecydowanie wysokiej jakości. I to nie ma znaczenia czy to ma być małe okno łazienkowe czy też okna dachowe - kupujemy i montujemy je po to aby służyły bez awarii, były szczelne i idealnie dopasowane do otworów okiennych.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-10-2024, 08:45
nowa.kamila nowa.kamila is offline
Senior Member

Domyślnie

Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-04-2025, 22:21
sabina098 sabina098 is offline
Senior Member

Domyślnie

też szukam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-04-2025, 22:26
enigma enigma is offline
Senior Member

Domyślnie

Nowoczesne okna powinny być nie tylko estetyczne, ale przede wszystkim szczelne i trwałe a jak kupujesz produkty renomowanych producentów, takich jak Wiśniowski, możesz liczyć na niezawodność, oszczędność energii oraz komfort użytkowania przez wiele lat.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-04-2025, 17:36
Emily Emily is offline
Senior Member

Domyślnie

Też mieliśmy spory dylemat przy wyborze okien do domu, ale finalnie zdecydowaliśmy się podejść do tego bardzo praktycznie i szukaliśmy okien energooszczędnych. Po dłuższym namyśle, kupiliśmy okna Częstochowa od https://fenestraczest.pl/ konkretnie na profilach SCHÜCO. Zdecydowaliśmy się na nie, bo mają bardzo dobre parametry termoizolacyjne, co już teraz widać po niższych rachunkach za ogrzewanie. Też warto nadmienić, że są solidne, szczelne i dobrze wyglądają.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów