kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 25-05-2025, 11:50
CichyWojownik's Avatar
CichyWojownik CichyWojownik is offline
Junior Member

Domyślnie Kde koupit dřevo online bez nervů a reklamací?

Už mě nebaví řešit dřevo přes stavebniny – buď nemají skladem, nebo přijde něco úplně jiného, než jsem objednal. Potřebuju udělat obložení a plot, takže různé druhy materiálu. Chci něco ověřeného, kde je rozumná komunikace, kvalita i ceny.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-05-2025, 11:56
Ryngorian's Avatar
Ryngorian Ryngorian is offline
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał CichyWojownik
Už mě nebaví řešit dřevo přes stavebniny – buď nemají skladem, nebo přijde něco úplně jiného, než jsem objednal. Potřebuju udělat obložení a plot, takže různé druhy materiálu. Chci něco ověřeného, kde je rozumná komunikace, kvalita i ceny.

Měl jsem úplně stejný problém a náhodou jsem našel https://www.kup-drevo.cz/ Objednával jsem tam už čtyřikrát – pokaždé bez chyby. Poprvé jsem bral obkladové palubky do interiéru, pak terasová prkna a OSB desky. Co slíbí, to pošlou, všechno rovné, suché a kvalitně zabalené. Na webu se dá snadno najít konkrétní kategorie (palubky, terasa, fasáda…), a hlavně — když máš dotaz, odpovědí rychle. Je to e-shop, kde máš pocit, že víš, s kým jednáš.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-05-2025, 12:02
CichyWojownik's Avatar
CichyWojownik CichyWojownik is offline
Junior Member

Domyślnie

Díky, přesně o něco takového jsem stál. Už jsem to prošel a výběr fakt dobrý. Udělám hned první objednávku na zkoušku a pokud to půjde takhle hladce, beru tam i zbytek.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów