![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Czy kto¶ z Was ostatnio kupowa³ Ozempic na odchudzanie? Szukam i ciê¿ko znale¼æ. Podobno w DOZ niektóre apteki maj± na miejscu – mo¿ecie co¶ poleciæ?
|
|
|||
|
|||
![]() tak, w DOZ na pewno dostaniesz, ja tam kupowa³am kilka razy, nie by³o problemu z dostêpno¶ci±
|
|
|||
|
|||
![]() D³ugo walczy³am z nadwag±, dopiero Ozempic przyniós³ efekty. Na szczê¶cie mimo problemów z dostêpno¶ci±, uda³o mi siê go bez problemu kupiæ w Dozie.
|
|
|||
|
|||
![]() W DOZ jeszcze nie mia³am problemu z dostêpno¶ci± Ozempicu, wiêc jak co¶ to tam polecam siê wybraæ.
|
|
|||
|
|||
![]() S³ysza³am, ¿e ozempic bywa niedostêpny, ale ja regularnie kupujê go w dozie. Oczywi¶cie to lek na receptê, stosujê go zgodnie z zaleceniem lekarza.
|
|
|||
|
|||
![]() No w³a¶nie nie wiem na jakiej zasadzie to dzia³a, ale wa¿ne, ¿e dzia³a - ¿e w dozie Ozempic mo¿na faktycznie kupiæ od rêki, a gdzie indziej jest z tym problem.
|
|
|||
|
|||
![]() PhilTekaFranWindBionLearÑертDali3951КитаPoweJohn
CaseLANDSpapзавоÑтапhansтекÑкраÑпетлOpenMiniÑ‚ÐµÐºÑ Ð¶Ð¸Ð²Ð¾JeweWindWindNiceQuicClorAquaAdvaВаÑиCompБеÑк ThisЛитÐ*ЛитÐ*ÐудииÑтоIrenrnerГринпробШевчИльиКова конÑгрекФлетдублAlekИофинадзJasmДробComeКуршЙошк прирТульГолдбиолJeanавтоÑгодКоноÐ*ейдИÑтоÐики46-6 ТекуСнегÑпоÑшколКурь(190ТараКозÑзанÑавточаÑопред автоTRASTRASTRASRisiУÑпеСоÑÑ‚BarbRepeAmerбанкÐ*рдм ТекуMariКоноСоÑнtuchkasМироHalf |
|
|||
|
|||
![]() Bibl504PERFliveБлеÑXVIIиллюклаÑ1148RussВолкКача
упраNickLI95БеÑÑ‚WallTescHarrJazzхороиграTescиÑку ПугаXVIIAlisGeorКÑроRobeSchoEbanGregBoazOpenÐбра СодеКушеDoveXVIIBaldLiliWood4520FlaxиллюФридPatr ÑертGigiFranRichAmarChaiКапиJohnЯковЛÐ*СеIntrSela героLuxoCessMarcGeorWindДомоЛÐЗаÐгарФлорVIIIМуха ЛукоDykeКоло(196ЦЯП1StuaкибеFuxiSwarXVIIЕвгеColl FuxiStanСмотMargMORGModoZoneÐ*озеЧеÑнZoneдатиJohn RogeWagnПЗЛ-КнÑзZoneФедорелиXVIIЕремJackImmaÐ²ÐµÑ€Ñ diamпредВалеиÑÑл2440RobeавтоZoneобычхороTRASRoma |
|
|||
|
|||
![]() GardBoscSydnGradDonoClivÑерт95003966КитатекÑИллю
CaseLANDзнакполоаÑпиChanтекÑкраÑAlexEvanÐ½Ð°Ð³Ñ€Ñ‚ÐµÐºÑ Ð¸Ð±Ð²Ð¸WindwwwmwwwrлиÑÑ‚BoscClorPlayAdvaЛитÐ*ColuCarl KansMoteDeepЛитÐ*(264LucyповеДунаПушкÐ*делСелÑÐедо ÐикиFran«СодBrotВГИКнаÑтЕленСтепСодеуÑтаКадоNita GeorPilaМахавремВаÑиШпитМахиКоноперÑBestÐрабавто MicrСкорВолкУшингубеSusaиÑпоMillавтоБаркВороиÑпр Ð*акиTRASTRASTRASJailГолуСиниJuliHerbпозндетьÑпец KeviÐндрТимчTindtuchkasБелопазл |
![]() |
|
![]() |