kobiety.net.pl   
Strona g³ówna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Zwi±zki   ¯ycie   Klub  

Wróæ   Klub > STYL > Ogólny
Nazwa u¿ytkownika
Has³o
Zarejestruj siê FAQ Blogi Galerie U¿ytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Przeszukaj ten w±tek Wygl±d
Stary 11-05-2020, 12:12
GabrysiaOs GabrysiaOs is offline
Member

Domy¶lnie Moda Plus Size - propozycje sukienek

Hej!
Chcia³abym trochê od¶wie¿yæ swoj± garderobê i przychodzê z pytaniem - gdzie znajdê stylowe i dobrze wykonane sukienki w wiêkszych rozmiarach? Macie jakie¶ fajne sklepy internetowe do których warto zajrzeæ, bo mamy coraz lepsza pogodê a ja ju¿ mam do¶æ chodzenia w d³ugich rzeczach ...
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 12-05-2020, 08:54
KarolaaW KarolaaW is offline
Senior Member

Domy¶lnie

Dok³adnie, czas najwy¿szy trochê zmieniæ swój ubiór i w pe³ni cieszyæ siê piêkna pogodê i ciep³ymi dniami. Zajrzyj sobie do oferty https://www.sklep.kochamczapki.pl/pl...enki-1026.html i zobacz jakie propozycje przygotowali je¶li chodzi o sukienki plus size np. czarna w kwiaty z falbank±
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 27-05-2020, 13:54
Malwinka27 Malwinka27 is offline
Senior Member

Domy¶lnie

Te¿ mnie pozytywnie zaskoczyli, ¿e w sklepie internetowym z czapkami mo¿na znale¼æ równie¿ sukienki i to w piêknych wzorach oraz naprawdê dobrze wykonanych. Zagl±dajcie i czekamy na rozwój tematu!
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 29-05-2020, 08:13
MajaU MajaU is offline
Senior Member

Domy¶lnie

O proszê, to mnie zaskoczy³y¶cie Po ci±¿y trochê kilogramów mi zosta³o wiêc rozmiar M teraz jest zdecydowanie mój i pewnie tak szybko siê to nie zmieni
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 31-05-2020, 21:53
DariaM11 DariaM11 is offline
Senior Member

Domy¶lnie

W mojej opinii równie¿ jest to ciekawa propozycja, poniewa¿ sklep Kocham Czapki przygotowa³ ciekaw± ofertê i to zarówno w przypadku czapek dla maluchów oraz innych pokryæ g³owy, ale i sukienek dla kobiet w Plus Size jak piêkna propozycja salsa (mój wybór) https://www.sklep.kochamczapki.pl/pl...enki-1026.html ¿yczê udanych zakupów!
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 18-06-2020, 19:21
lila lila is offline
Senior Member

Domy¶lnie

A buty, czy równie¿ kupujecie przez internet? Ubrania owszem, mam ju¿ sprawdzone sklepy. A ostatnio takie ró¿ne balerinki https://butymodne.pl/balerinki-damskie-c27000.html znalaz³am i nabra³am ochoty na takie zakupy. Dobre ceny, du¿y wybór, to chyba siê zdecydujê.
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 29-06-2025, 12:53
adah.heller's Avatar
adah.heller adah.heller is offline
Junior Member

Domy¶lnie

Choæ ka¿da z nas chce wygl±daæ modnie, równie wa¿na jest tak¿e wygoda - szczególnie w wakacje, kiedy sporo czasu spêdzamy aktywnie na ¶wie¿ym powietrzu. Dlatego zamiast sukienek wiele pañ w nadchodz±cych miesi±cach bêdzie wybieraæ komplety – spodnie, szorty lub spódniczki z bluzkami.

Narzêdzia w±tku Przeszukaj ten w±tek
Przeszukaj ten w±tek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygl±d

Zasady pisania postów
Nie Mo¿esz: tworzenie nowych w±tków
Nie Mo¿esz: odpowiadanie na posty
Nie Mo¿esz: wys³anie za³±czników
Nie Mo¿esz: edytowanie swoich postów

vB code jest W³.
U¶mieszkiW³.
kod [IMG] jest W³.
kod HTML jest Wy³.
Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:31.