![]() |
||
| Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Witam
Niedawno zdiagnozowano u mnie nadci¶nienie têtnicze, jestem w ci±¿y i bardzo bojê siê o moje dziecko. Lekarz zaleci³ mi codzienne mierzenie ci¶nienia dlatego postanowi³am kupiæ ci¶nieniomierz ze sklepu internetowego Diagnosis. Chcia³abym dowiedzieæ siê czy która¶ mama mia³a mo¿e tak± sytuacjê i jak sobie radzi³a z nadci¶nieniem w ci±¿y ? Ostatnio edytowane przez Miriam33 : 07-05-2021 o 12:49. |
|
|
||||
|
||||
|
Takie rzeczy to jest straszna sprawa. Najlepiej i¶æ z tym do jakiego¶ lekarza. Tak ja to wszystko teraz ja teraz widzê to.
_____________________________ PraceMagisterskiePoznan.pl |
|
|
|||
|
|||
|
Leki na ró¿nego rodzaju choroby wymagaj± recepty. Mo¿esz j± ³atwo zdobyæ zagl±daj±c na stronê https://www.mamyrecepte.pl/wybierz-lek/nadcisnienie Jest to bardzo proste i intuicyjne rozwi±zanie, a jedyne co musisz zrobiæ to wype³niæ ankietê i dokonaæ op³aty. W kilka chwil lekarz wystawi e-receptê a ty otrzymasz j± za po¶rednictwem bezpiecznej strony i zrealizujesz w ka¿dej dowolnej aptece. Wszystko to bez konieczno¶ci stania w kolejce i marnowania czasu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nadciêcie krocza (episiotomia) to kontrolowane naciêcie tkanek krocza wykonane w drugim okresie porodu, maj±ce na celu u³atwienie narodzin dziecka oraz zmniejszenie ryzyka niekontrolowanego pêkniêcia tkanek. Obecnie procedura ta nie jest ju¿ rutynowo stosowana, lecz wykonywana tylko w wyra¼nych wskazaniach medycznych — np. przy dystocji barkowej, ciê¿kich zabiegach narzêdziowych czy nag³ych sytuacjach zagra¿aj±cych dziecku. Po porodzie naciêcie jest szyte rozpuszczalnymi szwami, a prawid³owa pielêgnacja i obserwacja gojenia pomagaj± zredukowaæ dolegliwo¶ci i ryzyko powik³añ.
massage center in wapda town lahore happy valley massage center lahore massage center johar town lahore massage center lahore gulberg 3 massage center lahore johar town johar town massage centre
|
|||
|
|||
|
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо |