![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Witam dziewczyny
Rok temu zostałam ciężko ranna w wypadku. Już jest wszystko ok ale chce domagać sie tego co mi się należy. Co powinnam zrobić do kogo sie zgłosić? Może do tej kancelarii https://codex.org.pl/firma/o-kancelarii/ jak sądzicie, pomogą mi w tej sytuacji? Ostatnio edytowane przez niewiasta : 06-07-2017 o 14:21. |
|
|||
|
|||
![]() Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej kancelarii odszkodowawczej w Lublinie - radca prawny wypadki drogowe , która świadczy kompleksowe usługi z zakresu wsparcia prawnego w odszkodowaniach i zadośćuczynieniach w województwie lubelskim. W razie jakich kolwiek pytań, wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
|||
|
|||
![]() Szukam pomocy prawnej dla rodziny, której zabrano ziemię w czasie kolektywizacji wsi w PRL-u. To jest sprawa o odzyskanie godności i rekompensatę za krzywdy. Właśnie znalazłam, że kancelaria Za Wolność zajmuje się odszkodowania za kolektywizację wsi. Wydaje mi się, że to musi być skomplikowane po tylu latach. Czy te sprawy mają szanse powodzenia w sądzie? Zależy nam na sprawiedliwości historycznej.
|
![]() |
|
![]() |