![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Jaka kawa do ekspresu jest lepsza?
Taka w kapsułkach czy może samodzielnie zmielona? |
|
|||
|
|||
![]() Ja wolę sypaną, w kapsułkach jest dla mnie "sztuczna". Świeżo zmielona jest przepyszna...
------------------------------------ Kancelaria adwokacka katowice Ostatnio edytowane przez Kingga1 : 07-10-2016 o 14:15. |
|
|||
|
|||
![]() Podobnie jak koleżanka wyżej. Zresztą, u mnie w domu parzenie kawy to prawie rytuał, czy to ekspres czy też w czajniczku
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ja wole zdecydowanie sypana
|
|
|||
|
|||
![]() Mi nie smakuje kawa z kapsułek. Zdecydowanie wolę sypaną.
|
|
|||
|
|||
![]() Tak jak reszta, sypana lepsza.
|
||||
|
||||
![]() Nigdy nie próbowałam, ale słyszałam od znajomych, którzy są większymi amatorami kawy, że kawa z kapsułek jest ohydna, być może dlatego, że wychodzi taniej niż sypana. Ja sobie od czasu do czasu popiję tą drugą, ale też bez przesady, bo wiem, że nadmiar kofeiny nie jest dobry dla organizmu.
|
|
|||
|
|||
![]() Dokładnie tak - kawa w kapsułkach nie powala smakiem. Mnie przypomina kawę z tanich automatów, nic ciekawego.
Zdecydowanie najsmaczniejsza jest kawa z porządnego ekspresu. Nie mam jeszcze takiego, ale powoli przymierzam się do zakupu: https://www.morele.net/wiadomosc/ran...h-modeli/1174/ . Już sobie wyobrażam ten aromat kawy rozchodzący się po mieszkaniu wczesnym rankiem. |
|
|||
|
|||
![]() Sypana, świeżo zmielona jest najlepsza
|
|
|||
|
|||
![]() Zgadzam się. Kawa sypana, zwłaszcza taka świeżo mielona jest bardzo aromatyczna
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |