![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Moja mama spadła ze schodów w pracy, od razu pojechałyśmy na USG kolana w Gdańsku, bo ewidentnie ono najbardziej ucierpiało. Na szczęście lekarz stwierdził, że to nic poważnego, tylko stłuczenie i wystarczą maści bez recepty i zimne okłady. Jednak polecam każdorazowo sprawdzać stan zdrowia po takich wypadkach.
|
|
|||
|
|||
![]() Osobiście miałam podobny przypadek, akurat na rowerze miałam wypadek - upadłam kolanem na beton. Ból niesamowity, coś strasznego, nie muszę chyba dodawać że nie mogłam chodzić! Szybko umówić wizytę dało się tylko w enel-sport centrum ortopedii i rehabilitacji na Łazienkowskiej, w innych placówkach trzebabyło czekać. Zrobili mi USG kolana i potem była sesja rehabilitacyjna z konsultacją fizjoterapeuty. Wolę nie myśleć, co by było gdybym nie dostała pomocy od razu.
|
|
|||
|
|||
![]() Jeżeli przeżyliście jakąś poważną kontuzję i zastanawiacie się, gdzie moglibyście rozpocząć leczenie ortopedyczne, moim zdaniem warto zwrócić się do CM Gamma na ul. Bobrowieckiej. Z tego co wiem, przyjmuje tam wielu sprawdzonych lekarzy, więc skontaktujcie się z nimi i umówicie na wizytę. Na pewno będą w stanie znaleźć dla was wolny termin
|
![]() |
|
![]() |