![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Od pewnego czasu myślę o przeszczepie włosów, bo łysienie zaczęło mnie naprawdę mocno denerwować. Czy możecie podzielić się doświadczeniami — jaka metoda była stosowana, ile trwała rekonwalescencja i czy warto było?
|
|
|||
|
|||
![]() Jeśli łysienie zaczęło Cię mocno irytować, to rozumiem w 100%. U nas w rodzinie jeden z kuzynów zdecydował się na przeszczep metodą WAW FUE w klinice Novoderm w Łodzi https://novoderm.pl/przeszczep-wlosow/ i naprawdę – efekt przeszedł oczekiwania. Zero blizn, szybki powrót do formy, a fryzura wygląda mega naturalnie. W jego przypadku decyzja o zabiegu była jak zdjęcie ciężaru z barków.
|
|
||||
|
||||
![]() Doskonałe rzeczy wy tutaj dajecie. One są naprawdę wręcz fantastyczne w moim przekonaniu teraz.
____________________________ Praca magisterska a Rachunkowość |
|
|||
|
|||
![]() Mój mąż też chwilę temu miał przeszczep włosów, zabieg wykonany został bez żadnych komplikacji tylko borykał się trochę ze swędzeniem skóry głowy, miał sporo strupów, ale znajomy doradził mu właśnie by używał delikatniejszego szamponu jak alfa skin i tutaj faktycznie odczuł ulgę, skóra się szybciej wygoiła
|
![]() |
|
![]() |