![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Witajcie, niedawno miałam wypadek samochodowy i szukam informacji na temat uzyskania odszkodowania. Czy ktoś z was miał podobną sytuację i może polecić mi jakąś firmę, która pomoże w uzyskaniu należnej mi kwoty? Ostatnio trafiłam na stronę Casus i chętnie poznałabym wasze opinie na jej temat.
www.casus.biz/ |
|
|||
|
|||
![]() Ja miałam przyjemność współpracy z firmą od odszkodowania z Wrocławia www.kdro.pl
Po 4 tygodniach otrzymałem pierwszą transzę odszkodowania. Później sąd - poszło gładko, ale trwało to 8 miesięcy. Za skręcenie szyi dostałam 8.000zł i 900zł odsetek. Było warto, bo tak naprawdę, czuję się dobrze a za odszkodowanie kupiłam sobie nowy iPhone! |
|
|||
|
|||
![]() Nigdy nie wiadomo, kiedy i gdzie coś przytrafi się na drodze. Myślę, że każdy kierowca powinien wiedzieć, jak postępować w razie wypadku. Na stronie internetowej https://www.oponiarnia.com.pl/wypade...nalezy-podjac/ jest fajny artykuł, który tłumaczy, jakie kroki należy podjąc w takiej sytuacji. Polecam się z nim zapoznać
![]() |
![]() |
|
![]() |