![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Hej
![]() Czy są tutaj kobitki z Poznania? Jeśli tak to czy możecie pomóc mi w wyborze odpowiednich drzwi zewnętrznych oraz okien do swojego domu i jeśli tak to na jakiego producenta postawić oraz firmę, która mogłaby mi wykonać montaż? |
|
|||
|
|||
![]() Również szukam drzwi do domu, jednak nie to jest dla mnie najtrudniejsze, a znalezienie dobrego materaca do domu, sam nie wiem na co sie zdecydowac... na pewno kupię coś z oferty sklepu https://sklep.selene.pl/produkty/pos...ieradla,2,5332 . Co sądzisz? Moja koleżanka tam kupila rzeczy do swojego domu i jest bardzo zadowolona!
|
|
|||
|
|||
![]() Hej
![]() Wiesz co my korzystaliśmy z usług salonu Domega, także jeżeli będziesz potrzebowała pomocy to polecam zwrócić uwagę na ich ofertę, ponieważ wybór jest naprawdę spory. Do tego mają bardzo profesjonalną obsługę klienta i można w ich przypadku liczyć też na sprawną realizację zamówienia oraz samego montażu. |
|
|||
|
|||
![]() W mojej opinii drewniane drzwi zewnętrzne są bardzo dobrą opcją na lata łącząc w sobie jednocześnie wysoką jakość wykonania oraz bardzo dobre parametry. Natomiast wracając do wyboru producenta oraz firmy która zajmie się realizacją to w Poznaniu tez jestem za Domega która reprezentuje sobą naprawdę świetny poziom od obsługi, przez trzymanie terminów, aż po jakość wykonanego montażu.
|
|
|||
|
|||
![]() zdecydowanie zgadzam się z koleżanką wyżej
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bardzo ciekawy temat, w sumie drzwi zewnętrzne powinny wyróżniać się jak najlepszym wykonaniem, trwałością oraz dobrymi warunkami izolacyjnymi, także jeszcze tutaj zajrzę i sprawdzę propozycje jakie podrzucacie jak sama będę je wymieniać
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jak najbardziej warto, ale tak jak piszą poprzedniczki - najpierw porozmawiaj ze specjalistą który będzie Ci w stanie odpowiednio doradzić, ponieważ są to spore koszta. Firma Domega jak najbardziej na plus, również myślę że nie powinieneś jej pominąć.
|
|
|||
|
|||
![]() Bardzo dziękuję za Wasze podpowiedzi! Mam nadzieję, że transakcja dojrze do skutku i też wybiorę porządne drzwi w rozsądnej cenie.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Nie ma za co, jak już wybierzesz to daj znać na jaką firmę oraz producenta się zdecydowałaś. Trzymam kciuki, aby wszystko poszło sprawnie i w pełni profesjonalnie! |
![]() |
|
![]() |