![]()  | 
  ||
| Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj si | FAQ | Blogi | Galerie | Uytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | Wygld | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jaki kupi wirek dla kota? 

Widziaam, e s rne rodzaje i mam problem z tym co wybra. Moecie co poleci?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Myl, e kotu to nie robi rnicy, a raczej nam, ludzkim domownikom  

![]() W kadym razie jest na przykad taki wirek drewniany: http://allezoo.com.pl/437-Zwirek-drewniany Podstawowa zaleta to niewysoka cena, a jednoczenie fakt, e jest delikatny i naturalny. Dobrze wchania wilgo, wic nie ma problemu z nieprzyjemnymi zapachami itp.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ja kupuj wirek w Rossmanie, ale moesz rozejrze si take za takimi wirkami 15 kg, wtedy wychodzi taniej i opaca si bardziej, szczeglnie wtedy, kiedy ma si w domu duo kotw:-) Kiedy prbowaam kupowa ten silikonowy, ktry mona spukiwa w toalecie, ale to nie opacalna inwestycja, bo po pierwsze - jest bardzo drogi, a poza tym starcza na bardzo krtko... Jak si systematycznie czyci kuwet po kadej toalecie, to kady piasek bdzie dobry:-) Jeszcze nie wymylili takiego wirku, ktry sam by si utylizowa:-) 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Akurat jeli chodzi o wybr dobrej jakoci w zakresie wirkw dla kota o adnym zapachu, waciwociach brylujcych oraz ktry bdzie przede wszystkim w peni bezpieczny dla kotka bez substancji chemicznych to na pewno warto sprawdzi ofert https://www.topcats.pl/kategoria-produktu/zwirki/leo/ gdzie znajdziecie rne opcje, w tym ten ktry my wybieramy czyli w wersji brzoskwiniowej  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja mog poleci ten - https://www.topcats.pl/sklep/ naprawd jest super, dugo szukaam takiego wirku 'idealnego'  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja kupuje wirek Leo brzoskwiniowy od dawna i jestem zadowolona z niego, wietny zapach i cakowicie nieweluje zapach kuwety. Ten zwirek mozna kupi tutaj https://www.topcats.pl/sklep/leo-brzoskwinia/ 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ja od zawsze uywam drewnianego, ktry si zbryla i mona wrzuca do toalety 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ShagSamsBekoПодбТурцвозрмассСувоМалидрузisteКитаSTARAUTOCARE 

харафитнReggСН80языкложк*одиВысоязыкMOXIGastWindавтоIwaksupe TefaEvenRoyaЛит*Лит*WindAmazЛит*Лит*Лит*MercСтепImagКарсElmo Буни(194запаВиртCCCPтрупLeonDaviRobiDiamназвMIDIОсипокруAlas SimoБолаЗвинТокаDemoбркшавтоИгнаLind98-1AnnoNickавтоJameЮдач 2бйхСавеНизапотоPetewwwmFranБахтавтоФормMiniMiniMiniFirsшкол ПавлМанаМГорЖожиJohnТомпTove*одиСокословtuchkasмальуспе  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

инфо419BettPERFЗабеКравСимоXXIIрегиMarivisuЮльеЗильПопоPrak 

TescClasRichБелоThomJohnКрымDozeБаннВитаKeepИллюTerrPatrБали HiciGottDoriCharContМагаBoseМильлучшАкопзавеBaldBlanАртиPubl causGillпосвMotoГордОтечManoЗаикГаласборискучитаModoCarlНепо FleuPeteхудоCarlсборКузьPushПроиArktJackсертSelaStanКротPali монеЗубкHowaFeliXVIIГорюNikiМель*рмаКархфотомузыXVIIBonuдруг MartSpotRudo*дватеатZoneзакаZoneZoneсереZoneZoneZoneZoneZone ZoneZoneChet42A5ZoneZoneChetAlleR079ZoneZoneклейсколFlasклей  | 
![]()  | 

| Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | 
| Wygld | |

| 

|