![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Czy ktoś z was wie może jaki kupić inhalator ? Zastanawiam się nad tym od jakiegoś już czasu i szukam naprawdę konkretnego urządzenia. Macie może jakieś propozycje? Wczoraj poszperałem trochę w internecie i trafiłem na ten link. Myślicie, że warto skorzystać z ich usług, czy lepiej poszukać czegoś innego? Dajcie znać, będę bardzo wdzięczny za pomoc!
|
|
|||
|
|||
![]() Ja ostatnio widziałam różnego rodzaju inhalatory elektryczne w sklepie Medyczny.Store. Jeśli więc macie chwilę wolnego czasu, to polecam się tam rozejrzeć, może uda Wam się tam coś wybrać.
|
|
|||
|
|||
![]() Ogólnie uważam, że kupno inhalatora to świetna inwestycja. U nas znakomicie się sprawdził przy alergiach. W sklepie medycznym https://salmor.pl/ kupiliśmy taki firmy Microlife.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja przy dzieciach sie nauczyłam stosować inhalator i muszę przyznać, że naprawde jest on bardzo pomocy przy wielu róznyc infekcjach. Warto mieć w domu taki sprzęt.
|
|
|||
|
|||
![]() U nas też inhalator się sprawdza. Właściwie w okresie jesienno-zimowym jest regularnie w użytkowaniu. Wybór inhalatorów jest duży, więc jeśli szukacie akurat czego dobrego, to polecam pulmocare. Mam od niedawna ale jestem zadowolona. Łatwy w obsłudze, z 4 trybami pracy (można inhalować od górnych do dolnych dróg oddechowych), z możliwością pracy ciągłej, stosunkowo cichy.
|
![]() |
|
![]() |