![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Co sądzicie o pakietach weselnych? Czy lepiej wybrać taki pakiet - czyli opcję z noclegami? Poważnie się nad tym zastanawiam bo właśnie jestem na etapie organizacji wesela. Może jesteście w stanie polecić mi jakieś miejsca, które mają takie pakiety w swojej ofercie?
|
|
|||
|
|||
![]() Ja akurat ostatnio na weselu byłam w Łodzi w Venge i bardzo fajnie było wszystko zorganizowane. Bardzo mi się spodobało ogólnie mówiąc.
|
|
|||
|
|||
![]() No na pewno jest to wygodne szczególnie, jeżeli nie mamy zbyt wiele czasu wolnego na samodzielną organizację tylu spraw. My korzystaliśmy z http://www.pakietyweselne.pl/osrodek...e/8845/26.html
Hotel z przepięknymi salami (my akurat braliśmy tą największą na 360 osób), a do tego nasi goście mieli 50% zniżkę na nocleg ze śniadaniem w hotelu, więc naprawdę świetnie to wszystko wyszło ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Myślę, że taki pakiet weselny to naprawdę dobre rozwiązanie. Dzięki temu Państwo Młodzi o nic nie muszą się martwić podczas swojego wesela. W skład takiego pakietu wchodzi zazwyczaj pełne wyżywienie, napoje, a także dekoracja sali. Wystarczy, że zapłacicie i macie święty spokój. Ja bym raczej wybrała taką możliwość bo wydaje mi się to naprawdę wygodne. W taki pakiet bardzo często wchodzą też różne zniżki dla gości.
|
![]() |
|
![]() |