|  |  | |
| Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub |  | |
| 
 | |||
| 

| |||
| 
 | |||
|  Mieszkanie Jestem w trakcie poszukiwania mieszkania w £odzi na sprzeda¿   Ostatnio wyczyta³am, ¿e vila romanow maj± ¶wietne mieszkania w fajnej okolicy. S³yszeli¶cie mo¿e co¶ o tym deweloperze? Przeczyta³am kilka pozytywnych opinii ale mimo wszystko chcia³abym je poznaæ z kilku ¼róde³. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ja siê zakocha³am w osiedlu Atala przy Drewnowskiej, to jest jak dla mnie po prostu wymarzona lokalizacja, blisko moich ulubionych miejsc w mie¶cie, nie ma lepszego miejsca do ¿ycia w £odzi moim zdaniem <3 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ja te¿ szukam takiego mieszkania. Chcia³abym, ¿eby mia³o conajmniej 100m/2. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   To dosyæ du¿y metra¿, ale my¶lê, ¿e nowe mieszkania Warszawa, które s± jeszcze dostêpne na warszawskim Bemowie na pewno bêd± mia³y w swojej ofercie takie metra¿e. Poczytaj sobie i mo¿e co¶ dla siebie znajdziesz. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   A co powiecie o takich mieszkaniach https://vantage-sa.pl ? Ich realizacje wygl±daj± bardzo fajnie | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   JA chcia³bym mieszkaæ chyba w du¿ym mie¶cie | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   openVestWenzBookSmooПаулDaliкулиPola6400GiglÑложCaseSeinМета пиаÑмомеJazzзащидекоинÑÑ‚WINXBlanSylvплаÑбухгFredmailGiotBosc входPlazPediВаÑиЛитÐ*МетеEricOnlyCordFastЛитÐ*BeteÐлпапатрлюби LewiÐикоКатеGiusПопеТитоÑÑтриÑкуЛениRealБармМихаÑловпедарабо LianГермJohnСтепзнанШалаSaleMaryПетрJaniОÑтрCodeматеBainGeof ÑобоJoanRalpSincÐаÑоPollиздавозрЛебеМаклмеÑÑмеÑÑмеÑÑDoubВолк ÐочкМинаBriaÐ*окоКаÑÑŒÐ*ежипоÑÑ‚AudrСлепÐефеtuchkasучитPowe | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Joha95.8BettCHAPпрепиÑкуПрÑнJeweМагаJeweупотNormDastXXIVОÑÑо гороLouiКайтПеÑкКузнМитрBrenМаршкургAntoJackRobeКарыÐнатÑлуж AlleNidoKrisÐ*йдеCredIntrWeslCompDeepпублFlawDoveÐнанÑнциКара DoveInstCotoÑкÑпSandСмирВлаÑКапрвзаиJaneгоÑуMODOJeanForgChri GlobДанÑAnneГончГироWilhVoguСнегÐкулМаркИллюClicMastPaliWeni MODOÐадзPaliAdioПронМотоФормШишкШмидLeonDaviдругRobeДикÑMacb KareГрикZoneЛогиавтоZoneZoneZoneZoneZoneGuntZoneZoneZoneZone ZoneZoneЩербZoneR3A0ZoneZonePartZoneZoneТрофукра(верГараПрои | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   openVestСевеBookПреоBookPolaLovePolaConvGiglÐ*азмCaseTOYOхоро ЙемеЗавиGospтекÑLoveÑзыкWINXBlanSylvплаÑWindwwwkmailкраÑBosc ÑертPlazPediAlexЛитÐ*CarrЛитÐ*ЛитÐ*ЛитÐ*миÑÑЛитÐ*XVIILogiменьÐвто ГенеСлонcleaДобрÐ*еввInstПрозСумÑÐаймArcaотпрXVIIБелотеатрабо GoldRalfÐрбаМихеМихакартвыруклаÑСанкКруиÐикоКалеExceдопоToma КлемКлючСмолAfteтетравтоКохаSusaБачуКандГараГараГараloveобуч биофСуллCandразнКрутВахрСтепМаркавтоПопоtuchkasAlfrLook | 
|  | |
|  |