|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 
 | |||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Dobre przedszkole w Warszawie. Godne polecenia przedszkole w Warszawie to Waszym zdaniem ... ? Najchętniej okolice Wawra i Rembertowa. Z góry dziękuje za opinie   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   A interesują cię prywatne czy państwowe ? bo w sumie i jednych i drugich nie brakuje   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   do tych publicznych rekrutacje już dawno ruszyły i z tego co wiem to juz jest po. Moja znajoma brała w nich udział i jej dziecko i tak nie dostało się do żadnego przedszkola państwowego ;/ | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   No i własnie dlatego my od razu wybraliśmy przedszkole prywatne   Postawiliśmy na Te Vizję ( na ul. Patriotów 148 ), byliśmyna dniu otwartym w kwietniu i wtedy podjęliśmy ostateczną decyzje. Super atmosfera, wspaniałe ciocie i ciekawa oferta edukacyjna - nauka języków obcych, matematyki i ogrom zajęć dodatkowych ( w tym kuchcikowo czy bajkoterapia ). | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ooo to przyznam, że te vizja prezentuje się fajnie, muszę zerknąć na ich stronkę i poczytać więcej. Nawet lokalizacja mi odpowiada, po drodze do pracy   dzięki za namiary. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Najlepiej popytać się koleżanek, które posłały swoje dzieci do przedszkoli. Ja właśnie w ten sposób wybrałam prywatne przedszkole w Opolu - przedszkolka.pl , bo wiedziałam wcześniej jak przebiegają tamtejsze zajęcia z relacji przyjaciółek   Wybór jest trafiony, bo moje dziecko chodzi z przyjemnością i wcale nie tęskni za mamusią  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Oj niestety odnośnie Warszawy nie będę w stanie się wypowiedzieć | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   I jak tam janczarka zdecydowaliście się na Te Vizję ? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Kinnia tak   dzięki za pamięć w ogóle  Byłam już nawet w przedszkolu na rozmowie i od września moje dziecko będzie tam chodzić  a tak przy okazji bo zapomniałam dopytać na sotkaniu - czy wiecie może czy w Te Vizji jest też złobek ? Tak na przyszłość pytam  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   janczarka z tego co wiem to od września 2018 ma powstać taki oddział żłobkowy   | 
|  | |
|  |