Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Euro-Cart Volt Pro czy Flex? Który wybrać
Hej! Rozglądam się za wózkiem dla mojej córeczki i spodobały mi się oba modele. Nie wiem, który sprawdzi się u mnie lepiej, więc jeśli mieliście do czynienia z tymi wózkami, dajcie znać
|
|
|||
|
|||
Zgodnie z żoną stwierdziliśmy, że najlepiej sprawdzi się u nas Euro-Cart Flex. Jest większy niż Volt Pro, ale też świetnie sprawdzi się na długich spacerach, które my uwielbiamy
|
|
|||
|
|||
A jak długo macie już ten wózek i co jeszcze Was do niego przekonało?
|
|
|||
|
|||
Wózek mamy dwa lata - od urodzenia naszej córki. Jak była noworodkiem używaliśmy do niego odpowiedniej wkładki, dzięki której wózek był dla niej bezpieczny. Polecam takie rozwiązanie - to duża wygoda i oszczędność.
|
|
|||
|
|||
Dziękuję za odpowiedzi, mam nadzieję, że wózek także sprawdzi się u mnie. Jutro z samego rana go zamówię, a jak już trochę nim pojeżdżę to dam znać jak się u mnie sprawdza.
|
|
|||
|
|||
W sumie wiele dobrego o tych wózkach słyszałam, a wybór wózka nie jest to faktycznie łatwe zadanie ale myślę że najlepiej zamowić x-landera online i się do niego przymierzyć, mają kilka fajnych modeli i na pewno jakiś model i kolor na spokojnie dopasujesz, nic nie tracisz bo to jest za darmo
|
|
|||
|
|||
Polecam Volt Pro, w którym wożę swoje dziecko. Jest bardzo dobrze wykonany, wytrzymały i niedrogi.
|
|
|||
|
|||
Wybrałam wózek, który pozwala mi na spacery po każdym terenie, bo lubię spacery nie tylko po parku i mieście, ale też po polach i lasach. Właśnie dlatego moim wyborem jest euro-cart flex i ten też model polecam Tobie.
|