Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
||||
|
||||
Zdrada - co o tym myślicie?
Zdrada - co o tym myślicie? Czy któraś z was zdradziła swojego faceta? Czy było warto?
|
|
|||
|
|||
Co mogę myśleć? Zdrada jest wstrętna i niewybaczalna.
|
|
|||
|
|||
A jaka Waszym zdaniem zdrada jest gorsza - czysto fizyczna, czyli na przykład seks z kimś przypadkowo poznanym na imprezie, czy bardziej emocjonalna, czyli kiedy ktoś zaczyna coś czuć do kogoś innego, ale do zbliżenia nie doszło?
|
|
|||
|
|||
Nie wiesz jak podrywać i flirtować ? Randki, sprawy miłosne, teksty na podryw i stosunki. Wejdź tutaj aby dowiedzieć się wiecej https://viprandki.pl/fwb-czyli-frien...zy-to-ma-sens/
|
|
|||
|
|||
Ja jestem przeciwna zdradzie. Jeśli coś psuje się w związku to powinno się o tym rozmawiać i spróbować naprawić a nie zdradzać. Często przyczyną problemów jest brak seksu lub nuda. Dlatego uważam, że warto inwestować w gadżety erotyczne - swiat-doznan.pl, które pomogą zwalczyć rutynę w sypialni.
|
|
|||
|
|||
Ja nie wybaczyłabym zdrady zarówno tej fizycznej jak i emocjonalnej... to byłby dla mnie ciężki cios.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ja jestem absolutnie przeciwna zdradzie i wiem, ze nie wybaczyłabym jej. Nigdy też nie zdradzę. Jeśli masz problemy w związku i chcesz zwrócić na siebie uwagę męża polecam feromony np. z świat-pheromax.pl. Cieszą się bardzo dobrą opinią i są skuteczne. Twój mąż nie będzie mógł się od ciebie oderwać.
|
|
|||
|
|||
Ja nigdy nie zdradziłam i nie byłam zdradzona, ale domyślam się jak koszmarna to jest sytuacja
|