![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
		
			
  | 	
	
	
		
		|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Lepsza będzie do małej gastronomii taka nowa szafa chłodnicza, czy może warto poszukać używanej, ale w dobrym stanie? 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	Widziałam, że w tym miejscu https://gastroprodukt.pl/szafy-chlodnicze mają dość duży wybór. Może to jest coś, co warto wziąć pod uwagę? Doradźcie coś od siebie. Ktoś zna się na prowadzeniu gastronomii?  | 
| 
		 
			 
			#2  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Moim zdaniem warto zakupić taki nowy sprzęt - no i trzeba mieć na uwadze że jakość wykonania takich mebli jest różna. Osobiście wybierałabym tylko takie ze stali nierdzewnej bo jest odporna na uszkodzenia mechaniczne i chemiczne - m.in na wysoką temperaturę czy chemię. Zajrzyjcie na ofertę Gastro Swiss http://gastro-swiss.pl/ tutaj zakupicie taki sprzęt gastronomiczny wysokiej jakości 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 | 
| 
		 
			 
			#3  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Nowa na pewno bezpieczniej  
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	  Tutaj jest dużo różnych takich sprzętów - https://investhoreca.pl/ może tu sobie znajdziesz. |