![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Co robić z problematycznym trądzikiem na twarzy, bo ja już nie mam pomysłów 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

W mojej opinii zdecydowanie warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez kosmetyki na problemy trądzikowe Nanili https://nanili.pl/ które na pewno będą w stanie Wam w tym zakresie odpowiednio pomóc, jeżeli macie problemy trądzikowe które nie chcą zniknąć i ciągle powracają z taka samą intensywnością. Ja dzięki nim w końcu czuję się świetnie i odzyskałam swoją pewność siebie! 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Moim zdaniem najlepiej udać się do dobrego dermatologa. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Też tak uważam. Trądzik to w końcu choroba skóry więc kto inny może w tym pomóc, jak nie dermatolog? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja u dermatologa oczywiście byłam, ale po tym co mi przepisał to nie było takiego efektu jakiego oczekiwałam. Dużo bardziej pomogła mi antykoncepcja muszę przyznać. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

serio, pomogła antykoncepcja? ja nie mogę sobie poradzić z trądzikiem, dużo mam takich brzydkich zmian właśnie 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

to zależy czy znasz przyczynę trądziku,,, u mnie po badaniu USG tarczycy które wykonałam mniej więcej pół roku temu w przychodni Multimed w Warszawie, tutaj macie link https://multimed.pl/ wyniki wykazały poważne zaburzenia hormonalne i po krótkim leczeniu już nie miałam trądziku… zostały blizny, które szybko wygoiłam, może warto zrobić takie badanie? 

http://stomatologia-paszyna.pl  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jeśli nie są to jakieś ogromne zmiany to może spróbuj żelem z aloesa? U mojej znajomej zdziałał cuda. Najlepiej gdyby to był taki świeży miąższ prosto z liścia, ale jak takiego nie masz to może być też kupny gotowy żel, tylko zwróć uwagę na skład, żeby był bez żadnych zbędnych chemikaliów 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

Tak i to bardzo. Oczywiście nie to, że z dnia na dzień. Organizm też potrzebuje trochę czasu żeby się przyzwyczaić do hormonów. Chociaż moje tabletki mają małą dawkę.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

@lila, a co to za tabletki? Pytam, bo i tak myślałam o jakimś skutecznym zabezpieczeniu, to bym zapytała ginekologa o nie. 

|