![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Hej ;-) Moi drodzy możecie podzielić się namiarami na sprawdzone firmy cateringowe, które działają w Łodzi ? Przejrzałam już kilka ofert i póki co nie mam pojęcia co wybrać a wśród znajomych nie mam nikogo kto by z nich korzystał. Liczę na Waszą pomoc  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

a sprawdzałaś już ofertę VICTORY DIET? Jak nie to od siebie polecam. Jestem co prawda na ich diecie dopiero od 2 tygodni ale jest bardzo ok. Dania są smaczne, porcje duże, nie jestem głodna, nie podjadam czekolady ( moje uzależnienie ;p ). Na efekty wiadomo, trzeba poczekać dłużej ale jestem dobrej myśli  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

też polecam victory diet  

mieszkam co prawda w Warszawie ale to na pewno ta sama firma bo słyszałam, ze od jakiegoś czasu działają też w Łodzi. Ja powiem tylko tyle - jem do syta, to co lubię a waga dziś, po 3 miesiącach, wskazuje 8 kg mniej. także nic więcej chyba nie trzeba dodawać ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Moim zdaniem zdecydowanie warto decydować się na taką pudełkową dietę. Dzięki https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/pabianice nie tylko człowiek zdrowiej się odżywia, ale sporo czasu w ten sposób się zaoszczędza. Można sobie wszystko ustalić, dostawy, wybór odpowiedniej diety. Na fachową pomoc dietetyka również można liczyć. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Odnośnie diety pudełkowej którą można polecić to tutaj trzeba wymienić firmę SportFoodBox https://sportfoodbox.pl/catering-dietetyczny-lublin Przede wszystkim firma cateringowa w przypadku której możecie liczyć na urozmaicone posiłki, świeże produkty, wszystko dokładnie policzone i oczywiście dostarczone terminowo prosto pod drzwi. Ja jeszcze się co do nich nie zawiodłam i duży plus za fajne fit desery na diecie Wege Fit  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja zaczęłam swoją dietę w ostatni poniedziałek i trwała ona aż do wczoraj, kiedy moi znajomi wpadli z pyszniutką, ciepłą pizzą z pizzerii na krakowskich Grzegórzkach – grzech było się nie skusić  

![]()  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Zdecydowanie dieta pudełkowa jest dobra na start. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

dziękuje wszystkim za odpowiedzi  

przejrzałam wszystkie propozycje i zdecydowałam się na Victory Diet   od poniedziałku dostaje już posiłki i powiem Wam szczerze, ze jestem zachwycona   mam na wszystko czas, dania mi smakują, w ogóle nie czuję głodu czy chęci na słodkie. Podoba mi się ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nie wiem skąd jesteś, ale Hello Dieta działa w wielu miastach. Tutaj ich znajdziesz https://www.hellodieta.pl/. Mają w ofercie wiele diet, także diety ustalane indywidualnie. Współpracują z dietetykami, także wszystkie posiłki są odpowiednio zbilansowane. Pysznie, zdrowo, z wysokiej jakości składników. To dokładnie to czego potrzebujesz. 

|