kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > RODZINA > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 27-04-2021, 18:48
Michel Michel is offline
Senior Member

Domyślnie Weterynarz w Krakowie

Opieka weterynaryjna jest bardzo ważna, jeżeli chodzi o zdrowie naszego zwierzaka.
Ja już przerabiałam kilka gabinetów weterynaryjnych. Obecnie korzystam z usług Alphavet w Krakwie i jestem bardzo zadowolona
Sprawdźcie sami szczegóły https://alphavet.pl/
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-05-2021, 05:54
Domi88 Domi88 is offline
Senior Member

Domyślnie

Jestem przekonana, że w większości zwłaszcza tych większych miast znajdziemy weterynarzy, godnych polecenia. Bądź co bądź zawsze przynajmniej moim zdaniem warto stawiać na ofertę w takich miejscach, w których można wykonać nawet bardziej skomplikowane badania, jak chociażby diagnostyka obrazowa koni . W końcu bowiem jakby nie patrzeć, to od nich w sporej mierze zależy wdrożenie właściwego sposobu leczenia.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-05-2021, 06:53
figa figa is offline
Senior Member

Domyślnie

Jeśli chodzi o Kraków to moim zdaniem bezkonkurencyjna jest klinika Arka, która znajduje się na ulicy Chłopskiej 2A. Najlepsze jest to, ze są czynni przez całą dobę. Na miejscu jest szpital, można też wykonać niezbędne badania diagnostyki obrazowej i nie tylko. Opieka dla zwierząt na najwyższym poziomie a przy tym bardzo rozsądne ceny
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów