![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Witam. Na jaki internet mobilny najlepiej się zdecydować ? Mam dość płacenia za tel stacjonarny jak z niego nie korzystam a płacę tylko dlatego że mam internet... Na szczęście widzę że na http://dropss.pl Jest na prawdę bardzo dobra oferta łącza mobilnego. Co o tym sądzicie ?  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja z mobilnych miałam i t-mobile i play. Wolę stałe łącze - UPC. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja też wolę UPC bo akurat to jest szybkie połączenie i akurat to jest super sprawa i rzecz. Ja z tych mobilnych trochę korzystałam ale w weekend potrafiłam zmarnować cały transfer i potrafiłam wszystko przetracić na jakieś głupoty jakieś fejse, gadu gadu i youtuby 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

upc u mnie też się sprawdza 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Też mam UPC, ale ostatnio coś zrywa. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja mam internet w Inea od lutego i  nawet jestem zadowolona. A powiedzcie mi korzystacie z telewizja przez internet? Ja ostatnio dość często oglądam seriale w internecie bo można je zobaczyć ze znacznym wyprzedzeniem. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Hej, wszystko zależy do czego będzie Ci potrzebny. Jeżeli "awaryjnie" albo jedynie do przeglądania jakiś stronek/forów, sprawdzania poczty elektronicznej i facebooka to w terorii powinien wystarczyć Ci darmowy internet z Aero2. Jeżeli nie to chyba najlepiej by było wziąć internet mobilny od któregoś z operatorów telefonii komórkowej (play/plus/t-mobile/orange) ale nie wiem niestety który jest najszybszy i który z nich ma największy zasięg, lepiej sprawdzić to osobiście na przykładzie swojej okolicy 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Witam od dłuższego czasu szukam dobrej jakości internetu. Chodzi mi o internet Winogrady ciężko jest mi znaleźć coś sensowenego. Zależy mi przede wszystkim na szybkości i korzystnej ofercie, chciałabym w końcu nie przepłacać za internet. Co polecacie? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zajrzyj sobie na stronę https://www.inea.pl/superdodatki/dla-ciebie/hotspot i sprawdź sobie ofertę jaką posiadają aktualnie na internet. Ja mam cały pakiet, więc ciężko mi powiedzieć jak przedstawia się sam internet, ja jestem zadowolona. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

szukam dobrego neta 

|