![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Hej
![]() Jakie autoklawy wygrały w Waszych salonach kosmetycznych do sterylizacji większych pakietów medycznych. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wskazówki! |
|
|||
|
|||
![]() No to w takim razie weź pod uwagę również model Enbio S https://finefactory.pl/106532-autokl...zt-90mmx135mm- według mnie zdecydowanie numer jeden jeżeli chodzi o autoklawę która jednak daje duże możliwości sterylizacji kilku pakietów narzędzi jednocześnie. A do tego licząc na dobry stosunek jakości do ceny.
|
|
|||
|
|||
![]() Jak najbardziej mogę się zgodzić, jest to dobrze wykonane urządzenie do gabinetów medycznym, jak i kosmetycznym. My także wzięliśmy właśnie model Enbio S i też warto wspomnieć że w FineFactory jeszcze złapiecie kod rabatowy - ENBIO200 który na ich zakup daje 200zł zniżki także naprawdę znaczący rabat
![]() |
|
|||
|
|||
![]() O proszę dobrze wiedzieć, dzięki wielkie i mam nadzieję że temat jeszcze się rozwinie!
|
|
|||
|
|||
![]() W mojej ocenie to bardzo dobry kierunek poszukiwań wyposażenia do swojego gabinetu, czy salonu w zakresie markowych urządzeń, sprzętów, czy również kosmetyków, ale również dodatkowych akcesoriów to hurtownia finefactory świetnie tutaj wypada. Jeśli chodzi o sam wybór to ja zdecydowałam się na Enbio S jest z nami od kilku tygodni i naprawdę nie mam podstaw do narzekań, wysoka sprawność i możliwość sterylizacji większych pakietów.
|
![]() |
|
![]() |