![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Jak często robicie sobie szkolenia podnoszące kwalifikacje? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Robiłabym tak często, jak się da, ale niestety nie na wszystkie, które chciałabym, mnie stać - to raz, a dwa - pracodawca nie do wszystkich szkoleń dopłaca, więc czasami więcej czasu się zbiera na jedno szkolenie, kosztem innych. 

Teraz chciałabym zrobić szkolenie z CIT w http://www.wlr.com.pl/szkolenia,154-CIT.html - przyda mi się w pracy i do dodatkowych fuch, no ale jeszcze nie uskładałam na jedno poprzednie, a potem dopiero ew. to. Tak, że wszystko w miarę możliwości portfela.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zgadzam się - jeśli mamy możliwość wziąć udział w szkoleniu opłaconym przez pracodawcę, to jak najbardziej powinniśmy to uczynić  

W naszym przedsiębiorstwie szkolenia przeprowadzane były przez firmę Innpuls http://www.szkolenia.innpuls.pl/ i bardzo się cieszę, że mogłam wziąć w nich udział, bo były przeprowadzone bardzo rzetelnie. | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Powiem szczerze, że przynajmniej dwa razy w roku - moja praca (branża HR) wciąż wymaga podnoszenia kwalifikacji i wdrażania się w zmiany. Oprócz szkoleń opłacanych przez firmę robię też kursy i szkolenia na uczelniach wyższych (ostatnio na http://www.zpsb.pl/kursy-i-szkolenia/), nie mówiąc już o praktycznie codziennym sprawdzaniu stron branżowych  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Szkolenia sa bardzo przydatne, sama chodze raz w roku przynajmniej. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Na takie typowe szkolenia nie chodzę, ale można dokształcać i rozwijać się też w inny sposób. Można korzystać z kursów internetowych, brać udział w webinariach, czytać książki i blogi branżowe itd. Teraz jest mnóstwo możliwości. Polecam tekst o kursach internetowych http://cenabiznesu.pl/-kursy-interne...ch-efektywniej . 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Raz  do roku staram się zrobić kurs podnoszący moje kwalifikacje, korzystam zarówno z normalnych szkoleń jak i e-learningów. To bardzo dobry sposób na podniesienie swojej pozycji na rynku pracy 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja idę na szkolenie w zależności, kiedy jest taka potrzeba. Teraz sama zastanawiam się nad kolejnym szkoleniem bo w mojej firmie będzie powstawał nowy dział sprzedaży więc dojdzie pewnie więcej nowych i ciężkich obowiązków. Postanowiłam zapisać się na zajęcia do akademii biznesu 4change gdzie zawsze znajdę ciekawe i interesujące szkolenia, których materiał nigdy nie idzie na marne. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Raczej  nieczęsto! 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja robię często bo zależy mi na tym, aby była w pracy dobrze postrzegana. Ostatnio znalazłam bardzo ciekawe szkolenia hr czyli szkolenia z zarządzania zasobami ludzkimi. Dzięki nim można zdobyć lub podnieść swoje kompetencje w tym zakresie. 

|