kobiety.net.pl   
Strona gwna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Zwizki   ycie   Klub  

Wr   Klub > DOM > Oglny
Nazwa uytkownika
Haso
Zarejestruj si FAQ Blogi Galerie Uytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzdzia wtku Przeszukaj ten wtek Wygld
Stary 28-02-2024, 00:52
danileigh1400's Avatar
danileigh1400 danileigh1400 is offline
Junior Member

Domylnie Poszukuj bloga o elektronice

Cze przyjaciele! Od jakiego czasu studiuj elektronik i chc znale dobrego bloga, ktry pomoe mi pogbi moj wiedz. Interesuje mnie wszystko, od podstawowych koncepcji po zaawansowane tematy. Chciabym znale zasb zawierajcy zarwno materiay teoretyczne, jak i praktyczne porady dotyczce tworzenia urzdze. Bd wdziczny za wszelkie rekomendacje i porady!
Odpowied z Cytowaniem
Stary 28-02-2024, 01:38
tonyblaze's Avatar
tonyblaze Mczyzna tonyblaze is offline
Junior Member

Domylnie

Pozdrowienia dla wszystkich! Niedawno zaczem studiowa elektronik i ju znalazem wspaniae rdo informacji, ktre z pewnoci przyda si nie tylko mnie, ale take wielu z Was. Mwimy o blogu physicsforelectronics.com. Tutaj znajdziesz szerok gam materiaw, od podstaw po zaawansowane tematy. Na stronie znajduje si wiele ciekawych artykuw, recenzji i instrukcji, ktre pomog Ci zrozumie elektronik. Jestem pewien, e znajdziesz tutaj wiele przydatnych informacji!
Odpowied z Cytowaniem
Stary 28-02-2024, 02:18
omar14's Avatar
omar14 omar14 is offline
Junior Member

Domylnie

Witam uytkownikw forum! Elektronik interesowaem si od zawsze, a ostatnio postanowiem pogbi swoj wiedz w tym obszarze. Przegldajc rne zasoby i blogi, znalazem wiele ciekawych treci na temat dziaania rnych urzdze elektronicznych i dziaania gwnych podzespow. Elektronika to prawdziwa sztuka, dlatego chtnie dziel si swoimi odkryciami i dyskutuj o nich z ludmi o podobnych pogldach.
Odpowied z Cytowaniem
Stary 28-03-2024, 11:16
anik anik is offline
Senior Member

Domylnie

Nie brakuje takich miejsc w sieci z ktrych moesz czerpa fachow wiedz na temat elektroniki. Jak miaabym co poleca to moe blog https://tspcb.pl/blog/technologia/ob...-w-elektronice . Mnstwo informacji tu znajdziesz o obwodach drukowanych, zasadach ich wykonywania, ich zastosowaniu. Warto przejrze take inne dostpne artykuy.
Odpowied z Cytowaniem
Stary 03-05-2024, 14:47
aleks454 Mczyzna aleks454 is offline
Senior Member

Domylnie

Ja to wam polecam sklep https://ivel.pl/k727,elektronika-kamery-specjalne.html tam macie sprzt IT dobrej jakoci, elektronik i automatyk. To bardzo szeroka i zarazem atrakcyjna oferta. Koniecznie sprawdcie na stron i si z tym zapoznajcie.
Odpowied z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzdzia wtku Przeszukaj ten wtek
Przeszukaj ten wtek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygld

Zasady pisania postw
Nie Moesz: tworzenie nowych wtkw
Nie Moesz: odpowiadanie na posty
Nie Moesz: wysanie zacznikw
Nie Moesz: edytowanie swoich postw

vB code jest W.
kod [IMG] jest W.
kod HTML jest Wy.
Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:08.