kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > RODZINA > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 26-08-2024, 21:49
sara898 sara898 is offline
Senior Member

Domyślnie Wakacje w Chorwacji

Lubimy wszystko planować z odpowiednim wyprzedzeniem, więc szukam już ofert na przyszłe wakacje. Chorwacja najbardziej mnie interesuje. Jakie miejsca polecacie?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-08-2024, 11:45
gerson7 gerson7 is offline
Junior Member

Domyślnie

Chorwacja to piękne miejsce na wakacyjny wypoczynek. Można tu znaleźć malownicze plaże, krystalicznie czystą wodę i urokliwe miasteczka pełne historycznych zabytków. Każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od tego, czy preferuje aktywny wypoczynek, zwiedzanie czy relaks na plaży. Warto też spróbować lokalnej kuchni i odwiedzić kilka wysp, które oferują niesamowite widoki i niezapomniane wrażenia.
Stary 27-08-2024, 21:34
bebe456 bebe456 is offline
Senior Member

Domyślnie

Racja, historyczne miasta to bardzo duży urok Chorwacji. Jest co zwiedzać. Zastanawiam się nad tym, jakie miasto odwiedzić i chyba postawię na Šibenik w przyszłym roku.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-08-2024, 07:33
jula0304 jula0304 is offline
Senior Member

Domyślnie

Šibenik to bardzo fajna propozycja. Krystalicznie czysta woda, piękny Adriatyk, historyczne miasto oraz wiele nowoczesnych hoteli. Kompleks hotelowy Amadria Park wydaje się być naprawdę interesujący.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-08-2024, 22:51
expi expi is offline
Senior Member

Domyślnie

Zachęcona Waszymi informacjami i opiniami sprawdziłam tą miejscowość w Chorwacji i kompleksy hotelowe https://www.amadriapark.com/hotel_category/sibenik/ . Coś czuję, że będzie to miejsce na mój przyszły urlop. W szczególności zainteresował mnie hotel Jure z przepięknym widokiem i miejscem dla dzieci.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-08-2024, 23:31
sara898 sara898 is offline
Senior Member

Domyślnie

Który kompleks hotelowy Amadria Park jest Waszym zdaniem najlepszy? Widzę, że jest ich naprawdę całkiem sporo i mega trudno wybrać ten jeden!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-08-2024, 02:31
expi expi is offline
Senior Member

Domyślnie

Jak napisałam wyżej - hotel Jure bardzo mi się spodobał. Baseny na zewnątrz, Jure Spa, no i własna plaża przed hotelem. Plusem jest również to, że każdy dobrze odnajdzie się w tym hotelu. Zarówno pary, przyjaciele, jak i rodziny z dzieciakami
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-08-2024, 11:36
dioka dioka is offline
Senior Member

Domyślnie

Z racji tego, że jestem bladej karnacji zależało mi na ładnej opaleniźnie na wakacje, z polecenie kupiłam melanotan https://melanotan.biz/ i nie żałuje, dzięki niemu mam ładną, równą i ciemną opaleniznę.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-09-2024, 22:44
bebe456 bebe456 is offline
Senior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał expi
Jak napisałam wyżej - hotel Jure bardzo mi się spodobał. Baseny na zewnątrz, Jure Spa, no i własna plaża przed hotelem. Plusem jest również to, że każdy dobrze odnajdzie się w tym hotelu. Zarówno pary, przyjaciele, jak i rodziny z dzieciakami

Bardzo fajna propozycja! Jeśli tylko będę miała plany urlopowe, termin i zgraną ekipę, to chętnie sprawdzę, czy są jeszcze jakieś wolne miejsca u nich!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-10-2024, 03:46
mczay mczay is offline
Senior Member

Domyślnie

Jestem pewna, że nie pożałujesz. Chorwacja to przede wszystkim gwarancja fantastycznej pogody.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów