kobiety.net.pl   
Strona gwna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Zwizki   ycie   Klub  

Wr   Klub > DOM > Oglny
Nazwa uytkownika
Haso
Zarejestruj si FAQ Blogi Galerie Uytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzdzia wtku Przeszukaj ten wtek Wygld
Stary 07-03-2025, 23:11
Mrokus Mczyzna Mrokus is offline
Senior Member

Domylnie Eksperymentuj i znajd swj idealny tatua

Jeli marzysz o tatuau, ale nie jeste pewien, jaki wzr bdzie do Ciebie pasowa, tatuae tymczasowe to doskonaa opcja do testowania rnych motyww. Tatuae tymczasowe dla mczyzn pozwalaj na swobodne eksperymentowanie bez obaw o trwae zmiany. Moesz sprawdzi, jak tatua bdzie wyglda na ramieniu, przedramieniu czy karku i dopasowa go do swojego stylu. Wysoka jako wykonania sprawia, e wzory wygldaj jak prawdziwe, a ich usunicie jest niezwykle proste – wystarczy oliwka lub pyn micelarny. To idealne rozwizanie dla mczyzn, ktrzy chc doda sobie oryginalnego charakteru, a jednoczenie mie pen kontrol nad swoim wygldem. Tatuae tymczasowe to styl, swoboda i moliwo czstych zmian, ktre nadadz Ci nowego, wyrazistego wizerunku.
Odpowied z Cytowaniem
Stary 01-04-2025, 03:41
lenkaa lenkaa is offline
Senior Member

Domylnie

Zaley, co dokadnie planujesz, ale jeli chcesz mie pewno, e tatua bdzie dobrze wykonany, to rzu okiem na ich portfolio: https://www.facebook.com/studio.tatu...attoo/?fref=ts. Wida, e podchodz do tematu bardzo profesjonalnie, a projekty s mega dopracowane.
Odpowied z Cytowaniem
Stary 23-05-2025, 23:39
bebe456 bebe456 is online now
Senior Member

Domylnie

Jah Love Tattoo zdecydowanie. Jeli chodzi o stworzenie idealnego tatuau, to przede wszystkim musi by to poczenie dobrego projektu, Twojego pomysu, dobrej pracy tatuatora/tatuatorki oraz Twoja pielgnacja tatuau. Jeli wybierzesz dobre studio, to na pewno bdzie to ju spory krok do wietnego efektu.
Odpowied z Cytowaniem
Stary 24-05-2025, 09:42
Elmona Elmona is offline
Junior Member

Domylnie

Ja tam nie przepadam za tatuaami
Odpowied z Cytowaniem
Stary 25-06-2025, 23:39
expi expi is offline
Senior Member

Domylnie

Widz, e nie tylko mnie jest znane Jah Love Tattoo. W sumie to studio ze stolicy, do ktrego zgasza si wiele osb. Macie tam konkretnie kogo upatrzonego? Ja zastanawiam si nad stylem Michaa albo Mai. Podobaj mi si rne projekty, nie zamykam si na jeden konkretny styl. Po prostu projektu musi mie to co.
Odpowied z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzdzia wtku Przeszukaj ten wtek
Przeszukaj ten wtek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygld

Zasady pisania postw
Nie Moesz: tworzenie nowych wtkw
Nie Moesz: odpowiadanie na posty
Nie Moesz: wysanie zacznikw
Nie Moesz: edytowanie swoich postw

vB code jest W.
kod [IMG] jest W.
kod HTML jest Wy.
Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:54.