![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Czy znacie może jakieś sklepy internetowe, które oferują duży wybór biustonoszy w większych rozmiarach? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Polecam Triumpfa. Biustonosze tej firmy są idealne dla większych biustów, świetnie trzymają i są wykonane z fajnym materiałów. Nie wiem, czy mają sklep internetowy, ale w sieci sporo tego znajdziesz np. na www.biust.pl 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

http://www.avocado.com.pl/ - mają bardzo wiele wzorów właśnie na nieco większe biusty i świetną jakość  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Yosi polecam Ci triumpfa ladyform jest genialny, bardzo wytrzymały, nie deformuje się. Kosztuje sporo, ale bezwzględnie jest wart swojej ceny. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

a co sądzicie o DONNIE ? przechodziłam koło tego sklepu wiele razy i zawsze mówiłam sobie, że jak znajde czas to tam wejde i zobacze co mają tam za bielizne. I jak już pewnie wiecie - nigdy nie udało mi się tam dotrzeć;/ 

Czy któraś z Was ma bieliznę tej firmy?  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

ja mogę polecić olive.pl, koszokazji.pl, isuana.pl, e-lady.pl, dopasowana.pl, modnabielizna.pl, diores.pl, intymnie.com... Naprawdę dużo tego 

Sama jestem bieliźnianą maniaczką  rozmiaru nie mam co prawda jakiegoś wyjątkowo dużego, ale myślę, że jak dobrze poszukasz w tych sklepach to na pewno coś znajdziesz  a jakbyś potrzebowała jakiejś zniżki zajrzyj na stronę Okazyjnych, tam bardzo często są promocje, rabaty, np.tutaj http://okazyjni.pl/kupon-935_Twister+cenowy.htm na bieliznę w e-lady.pl aż na 70%, to bardzo dużo... | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

a gdzie kupujecie? DObra oferta jest na duzabielizna pl 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja kupuję w koronka.pl, intymnie.com, e-lady.pl, okazyjni.pl, dynamiczna.pl Lubię też bieliznę triumph, dobra jakość za stosunkowo niewielka cenę. Sama mam duży biust i wiem jak ważne jest dobranie odpowiedniego stanika. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja kupuje przez internet w sklepie Corin.. mają duże rozmiarówki i sliczne wzory 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

A nie lepiej udać się do sklepu stacjonarnego? Ja osobiście bałabym się decydować na kupowanie biustonoszy przez internet bez ich mierzenia. 

|