![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Może rozwiniecie ten temat jeśli się orientujecie, jak nie wiedziałam że w ogóle są takie badania a tu taka niespodzianka
|
|
|||
|
|||
![]() oj sa sa nie ma co sie oszukiwac, temat wstydliwy, ale powazny. Moim zdaniem na https://tantumrosa.pl/kiedy-wykonac-...stosci-pochwy/ znajdziesz naprawde swietny artykul ktory wyczerpuje temat
|
|
|||
|
|||
![]() takich badan nigdy nie robilam.. wystarcza mi profilaktyka cytologiczna raz w roku.. teraz akurat mialam jeszcze kolposkopie bo cytologia byla nieprawidlowa i wyszlo zarazenie wirusem HPV cin1 ze zmianami nablonka szyjki. Jestem w trakcie leczenia żelem papilocare bo jest do kupienia bez recepty a on cofa zmimany jakie wirus wywoluje
|
|
|||
|
|||
![]() A skoro już mowa o takich tematach, to czy stosowaliście kiedyś octenisept na swędzenie pochwy? I jak, pomógł Wam? Podobno środek ten działa przeciwbakteryjnie, przeciwwirusowo i przeciwgrzybiczo i może zahamować rozwój infekcji w początkowym jej stadium...
|
![]() |
|
![]() |