![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Dokładnie!! Mi się urodziły dwa brzdące i jestem wykończona,nawet nie chce mi się myśleć, że miałabym jeszcze gotować ;oo Mąż mi znalazł wyszukiwarkę cateringów, wybrałam sobie i on też, i jedno z obowiązków domowych z głowy ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Dieta pudełkowa jest super, wszystko pod nos podane, zdrowe i smaczne!! Ja też korzystałam z Healthy Food i dwóch innych i bardzo smaczne, ogólnie próbuję sobie różnych ;dd wyszukuje na dietly.pl i nigdy się nie zawiodłam ;dd |
|
|||
|
|||
![]() Naprawdę wolicie zajadać się tym pudełkowym jedzeniem, niż poświęcić chwilę czasu na przygotowaniu posiłku samemu? To nic trudnego, a wiele zdrowsze. Ja jestem na diecie jabłkowej i nigdy nie pomyślałabym, aby iść na łatwiznę i zamawiać gotowe jedzenie. Wszystko robię według przepisów https://slim-express.pl/dieta-jablko...osciom-jablka/ i wiem co jem. A w dodatku jest bardzo smacznie.
|
|
|||
|
|||
![]() W porównaniu do innych "diet", które są w większości NIE zbilansowane albo bazują się dosłownie na kilku składnikach lub sugerują bardzo niską kaloryczność, catering dietetyczny jest o wiele lepszą, a co najważniejsze ZDROWSZĄ wersją, która zapewnia ZDROWE i zbilansowane posiłki i pozwala osiągnąć na prawdę dobre efekty oraz poprawić samopoczucie. jestem bardzo zadowolona z diety pudełkowej i polecam wszystkim! A jeżeli ktoś się zastanawia który catering wybrać,to z całym sercem polecam zajrzeć na cateromarket.pl - jest tam ogromny wybór firm cateringowych i diet
|
|
|||
|
|||
![]() jestem tego samego zdania, bardzo mi się podoba w diecie pudęlkowej róznorodność posiłków i składników - sama korzystam z "wygodnej diety", bo smakowo i cenowo bardzo mi pasuje
|
|
|||
|
|||
![]() u mnie sprawdzil się catering wygodnadieta, smaczne zdrowe jedzenie, w przyzwoitej cenie.
|
|
|||
|
|||
![]() tego samego zdania jestem, cene to chyba mają najatrakcyjniejszą, przynajmniej u nas w Warszawie
|
|
|||
|
|||
![]() A ja wam powiem tak: z wyborem diety pudełkowej, to wcale nie jest taka łatwa sprawa jak się wydaje. Obecnie na rynku jest wiele firm, konkurencja jest ogromna - a co za tym idzie, niektóre firmy idą na ilość a nie jakość. Tutaj https://www.cosmopolitan.pl/cosmo-bo...-zwrocic-uwage macie fajny artykuł na co zwrócić uwagę przy wyborze takiej diety
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
|
|
|||
|
|||
![]() dieta dieta i po diecie