![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Hej!
Co sądzicie na temat rolet rzymskich, czy jest to dobra opcja jeśli chodzi o zakup ponieważ na grafice bardzo mi się spodobały. Natomiast jak bardzo są funkcjonalne oraz gdzie ich szukać w dobrej cenie? |
|
|||
|
|||
![]() Przyznam, że nie wiem, skąd są u mnie w domu (mogę dopytać), ale się baaaardzo sprawdzają!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Rolety rzymskie trudno się czyści...
|
|
|||
|
|||
![]() Ja uważam, że jak najbardziej i też wydaje mi się że są to jednak jedne z najlepszych propozycji jeśli chodzi o wysokiej jakości rozwiązania dekoracyjne na okna. Ewentualnie rozważałbym jeszcze opcje dzień/noc natomiast wszystko zależy jaki masz budżet oraz konkretne wymagania co do dostępnych wersji kolorystycznych.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja mam i jestem zadowolona. Wyglądają pięknie i są solidnie wykonane, kupowałam w http://www.iskrarolety.pl/category/z...kie?horizontal w Pruszkowie. Maja tam piękne materiały a rolety mają wysokiej jakości mechanizmy sterujące, więc chodza płynnie. Z praniem nie mam problemów.
|
|
|||
|
|||
![]() Mi też się podobają, natomiast konkurencją dla nich są rolety dzień/noc. Dlatego warto jeszcze dokładnie sprawdzić sobie ofertę m.in Karnix i przekonać się jaki w model w konkretnym przypadku będzie lepszy.
|
|
|||
|
|||
![]() Bardzo mi się podobają takie rolety, dołączam się do pytania, szczególnie jeśli chodzi o funkcjonalność - potrafią dobrze odciąć dopływ światła?
|
|
|||
|
|||
![]() Ja jakoś nie mam do nich przekonania.. zwyczajnie mi się nie podobają.
|
|
|||
|
|||
![]() Moim zdaniem takie rolety są bardzo ciekawe i są fajnym dodatkiem do wnętrza. Rolety rzymskie możesz zamówić od firmy Wolakrakżal . Mają duży wybór rolet gotowych, oferuja także wykonanie rolet na wymiar. Na ich stronie internetowej znajdziesz więcej szczegółów dotyczących oferty.
|
|
|||
|
|||
![]() W pełni się z Wami zgadzam, jeśli chodzi o wybór to tak najbardziej producent Karnix. Z resztą jak znajdziesz wolną chwilę to zajrzyj na stronę https://www.karnix.pl/rolety-rzymskie.html gdzie znajdziesz fajny wybór rolet rzymskich, dzień/noc, ale i klasycznych. Dlatego poświęć na to trochę czasu, bo jest w czym przebierać
![]() |
![]() |
|
![]() |