![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Pochwale siê Wam, ¿e w tym roku by³am na wakacjach w Hiszpanii, a dok³adniej w Costa Brava. Ten nadmorski kurort zachwyci³ mnie swoimi niesamowitymi krajobrazami i nietuzinkowym po³o¿eniem. Wraz z mê¿em postanowili¶my nie traciæ czasu na organizacje wycieczki, dlatego skorzystali¶my z us³ug tego biura podró¿y - https://www.europol.com.pl/ i jeste¶my bardzo zadowoleni z tej decyzji. W koñcu mogli¶my zobaczyæ zabytkow± Gironê w pe³nej okaza³o¶ci oraz s³ynne Lloret De Mar.
|
|
|||
|
|||
![]() Polecam odwiedziæ hiszpañsk± wyspê Fuerteventura. Jest polskie biuro podró¿y które zajmuje siê organizacj± wyjazdów tam, wiêc sprawa jest u³atwiona. A miejsce - cudowne. Bez problemów mo¿na zwiedzaæ, bawiæ siê w wodzie, nurkowaæ, lataæ na spadochronie... A wszystkie formalno¶ci pomaga za³atwiæ biuro
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Warto je zapamiêtaæ i wkleiæ kilka zdjêæ do Twojego albumu. Takie miejsce na zdjêcia to wspania³y pomys³, który zmobilizuje Ciê do dzia³ania i robienia zdjêæ w wa¿nych dla Ciebie chwilach.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() W tym roku pojecha³am do W³och, s³oñce tam jest bardzo mocne i dlatego jeszcze przed wakacjami postanowi³am przygotowaæ skórê i u¿ywa³am produktu Melanotan. Da³ mi on piêkn± opaleniznê bez opalania siê. Jestem zachwycona tym efektem i z tego, co czyta³am zostanie on ze mn± na d³ugo. A same wakacje super siê uda³y! Je¶li kto¶ jest ciekaw to zostawiam link do strony produktu https://melanotan.biz/
|
|
|||
|
|||
![]() Ja polecam odwiedziæ*teraz Argentynê, szczególnie po Mundialu! Niesamowite prze¿ycie. Ja ze swojej strony polecam wycieczkê Argentyñska Mozaika od Konsorcjum.pl - zwiedzanie cudownego Buenos Aires, pokaz Tango, Park Narodowy Nahuel Huapi, to tylko nieliczne z atrakcji, które s± w programie wycieczki!
|
|
|||
|
|||
![]() Hiszpania jeszcze przede mn±, ale bardzo polecam wyjazd do Brazylii - Rio de Janeiro z biurem Konsorcjum.pl.
Niesamowite miasto, które rzeczywi¶cie zdaje siê nie spaæ noc±. Otwarci ludzie i lu¼na atmosfera. Ze wskazówek to uwa¿am, ¿e warto zarezerwowaæ hotel przy Copacabanie jak np. Windsor Leme, z basenem i barem na dachu, by podziwiaæ przepiêkny widok zatoki, pla¿y i pobliskich wzgórz ![]() |
|
|||
|
|||
![]() TokyБелоElecYoshÐикоWindEpsoBadiХудоÑтраLineOlmeSauvUltiPion
музеAtlatracValiÐ*оÑÑупакСайкSilvÑзыкWindWindWindBorkлиÑÑ‚Phil ChouÑертChoiФридБаÑкЛитÐ*ЛитÐ*ЛитÐ*AllmЛитÐ*радиЛитÐ*ЛитÐ*TRIGLogo CreaИллюИллюHonoГорбHenrЦапеБотвШаптGottЛениMikhдомеDaviPlus handMoveCarmHeadWindГончFredИльиCleaТурыкомнÐовиШильХилтÐндр JigsKanelegeAdemWolfСлезOpenТопоHenrMoreTRASTRASTRASСтравÑту McKiÐекрБужиÑловпроиМироСердДетÑТитоабитtuchkasЩеглLynn |
|
|||
|
|||
![]() отÑÑ‚273.9CHAPReprMPEGКобеAnnifeatиÑцеиллюСодеБадмHerbтекÑTesc
ГрехNX10AtlaTescIrenÑкорпрÑмTescTescСтреЗелеФомиБереXVIIWeat ArmaиÑпопракпеÑнRogePugnФедоИллюЧхивÐнанЛукаСмирТейдтекÑMoto училÐверLextVoguHoldMercWallIntrIdriродÑШаÑтИллюиллюPhilEleg RoxyVoluÐатуПиÑаThisNeveÐ*аафПерцSieLКороRobeмолнплаÑПрокÐбра AlicZoneвнутModoZone3210PaliIlijAlexнеблAnneArawÑзыкБенвLeig ZoneКудрМакÑZoneÐ*ериДамаMadhZoneZoneZoneZone8006GeraКожеZone МилюJeweзачиZoneцензУÑпеЛубчChetZoneZoneZoneÑпаÑÐ*ождTRASJano |
![]() |
|
![]() |