Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Całe szczęście, medycyna idzie cały czas do przodu i są coraz to nowsze sposoby walki z rakiem piersi. Ostatnio dowiedziałam się ze strony https://bank.diag.pl/, że wykorzystuje się do tego również komórki macierzyste pobrane z krwi pępowinowej. Wiedzieliście o tym?
|
|
|||
|
|||
Ja chodzę na USG piersi regularnie. Mam fajne miejsce niedaleko bloku - Centrum medyczne Kraków. Spoko ceny, fajni lekarze - polecam
|
|
|||
|
|||
Regularne badanie piersi jest bardzo ważne. Nie można tego zaniedbywać. Ja chodzę raz do roku na badanie piersi do Wilmedu na Wilanowie w stolicy. Na szczęście nic się złego nie dzieje, ale trzeba kontrolować.
|
|
|||
|
|||
Ja robie profilaktyczne badania tak co pol roku czasem troche czesciej Chodze do diagnostyki bo tu mam najblizej i znizki z karta. Wole wiedziec wczesniej jesli cos zacznie sie dziac z moim organizmem
|
|
|||
|
|||
Dla pewności dobrze przebadanych piersi koniecznie skorzystaj z usługi USG. Badanie na tzw. "dotyk" nie wykaże w pełni ich faktycznego stanu. Polecam w Białymstoku gabinety Arciszewskich, by tam udać się na badanie link, ponieważ pracują na nowoczesnych i dokładnych urządzeniach.
|