![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Jem rozmawiam z moimi znajomymi i tak mi jakoś czas szybko mija : )) nie robię nic szczególnego tylko takie normalne przecież rzeczy : ) jeszcze dodatakowo czasem jak mam mieć 2 przerwe a się wkręcę w pracę to wtedy tej przerwy sobie nie robię tylko po prostu jakostak no właśnie dalej wykonuję swoje i jest supcio.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja to po prostu odpisuję na sms czytam akurat moje mejle prywatne czy też służbowe i przerwa mi zawsze właśnie tak bardzo szybko niestety mija i nie jest aż tak bardzo dobrze właśnie przez to..PRaca mi się zawsze dłuży a przerwa mi tak zawsze szybko przecież mija.
|
|
|||
|
|||
![]() Jem śniadanie i piję małą kawę(lub jakiś sok/ wodę),odpisuję na smsy, rozmawiam z koleżankami z pracy, a raczej plotkujemy
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Wiadomo, że zazwyczaj przerwa w pracy jest utożsamiana z przerwą obiadową, więc warto wtedy coś zjeść i uzupełnić płyny. Jak ktoś do mnie w międzyczasie zadzwoni to mogę też spokojnie odebrać telefon, a przy okazji sprawdzić facebook oraz twitter na komórce.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja zazwyczaj jem lunch, przeglądam fb, blog parentingowy i rozmawiam przz telefon z mężem. Mam 30 minut i staram się je dobrze wykorzystać. Czasami idę na krótki spacer ale zdarza się to naprawdę rzadko.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja na przerwie zazwyczaj jem śniadanie/obiad i czytam gazetę lub książkę
![]() O przerwach znajdziesz sporo informacji na http://poradnikpracownika.pl/ są tam też inne ciekawe porady dla pracowników. Z tego co mi wiadomo nie wszyscy mają przerwę w pracy :/ U nas na szczęście są dwie które staram się jak najlepiej wykorzystać. |
|
|||
|
|||
![]() najczęściej coś przegladam w telefonie idę coś zjeść, ostatnio jeszcze rzucam palenie wiec rzadziej wychodzę na przerwy w ciagu pracy, kupiłam aż opakowanie na papierosy b na te obrazki się patrzeć nie moge. Żałuję, ze blisko pracy nie mam fajnej knajpki, tam bym chodziła sobie z ludźmi z pracy.
|
|
|||
|
|||
![]() Najpierw te przerwy to trzeba mieć :P Ja najczęściej w przerwie to zdążę sobie jedynie kawy czy herbaty zaparzyć.
|
|
|||
|
|||
![]() W przerwie pracy piję kawę lub jem śniadanie. Bardzo lubię sery włoskie np https://www.frisco.pl/pid,6100/n,zar...an/stn,product A ten jest bardzo smaczny. Często robię z nim kanapki, ale najlepszy jest starty i dodany np do sałatki.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja przeważnie w przerwie palę papierosa. Niestety, ale jestem nałogowym palaczem. Nawet już zbieram różne fajne zapalniczki. Aktualnie mam w planach zakupić sobie taką - www.zegarkowy.pl/category/zippo-harley-davidson . Widziałam nawet, że mój kuzyn miał podobną i bardzo sobie ją chwalił. Nie tylko ze względu na walory estetyczne- jej wygląd, ale wytrzymałość.
|
![]() |
|
![]() |