![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Kosmetyki to podstawa w walce z trądzikiem. Trzeba je dobrze wybierać, bo niektóre mogą podrażniać skórę i będzie jeszcze gorzej. Mam rześki tonik lawenda Hildegard Braukmann i nim oczyszczam skórę w ciągu dnia. Codziennie jestem zajęta, więc ten kosmetyk jest idealny dla mnie, bo szybko przemywam nim twarz i staje się ona świeża.
|
|
|||
|
|||
![]() oj tak
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dokładnie, właśnie to samo chciałam zaproponować :P
|
|
|||
|
|||
![]() To prawda- dobre kosmetyki to podstawa! U mnie akurat fajnie sprawdziła się seria Acne z Novaclear. Maja też fajne matujące produkty, które uwielbiam. Moja cera dzięki nim przez cały dzień pozostaje estetyczna i zmatowiona
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Trądzik to strasznie uciążliwa choroba, wiem coś o tym
|
|
|||
|
|||
![]() Ja z trądzikiem chodziłem do dermatologa tak długo, aż udało mi się go pozbyć
|
|
|||
|
|||
![]() A do dermatlog? Tylko trzeba iść z rozsadkiem. Ja kupilam kremy i mi wysuszło cere jak nie wiem do tego palił mnie krem jak go nakładałam...
|
|
|||
|
|||
![]() Ja myślę, że problem trądziku to lepiej obgadać z dermatologiem, zrobić badania i stosować zalecone kosmetyki.
|
|
|||
|
|||
![]() Z problemami skórnymi najlepiej wybrać się do dermatologa, żeby poznać przyczynę jego powstawania.
|
|
|||
|
|||
![]() w trądziku często pomaga antykoncepcja która reguluje hormony. no ja dzięki belarze (tabletom anty) mam teraz piękną cerę, a kiedyś pamiętam że krosta na kroście była
|
![]() |
|
![]() |