![]()  | 
  ||
| Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj si | FAQ | Blogi | Galerie | Uytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | Wygld | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Czy kto zamawia produkty z https://www.versanis.pl/ , mylaam nad jakimi delikatnymi dodatkami, moe doniczki? Kurcze, urzdzanie domu sprawia mi trudno, nigdy nie wiem co jak wybra, co bdzie pasowa. Cizka sprawa wam powiem. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Doniczki to jest dobry pomys, to taki neutralny i zarazem uniwersalny prezent, uwaam, e czsto ludzie boj si kupowa w takich sklepach internetowych jak versanis, ale ja osobicie uwaam, e to idealna alternatywa ;p 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

To racja, ale ja zanim weszam na stronke versanisu to po prostu poczytaam opinie w sieci i zadaam pytanie tutaj na forum, tak jest znacznie bezpiecznej. Tego samego nauczyam swoj babcie i ta teraz jest krlow zakupw w necie 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jestem zdania, e teraz jestemy w takim pdzie, e ciko nam wyrwa si na takie zakupy do meblowego sklepu w centrum miasta, tego typu internetowe jak versanis, mocno uatwiaj nam ycie 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

Pewnie. Najlepiej kupi w neutralnym kolorze, ktry bdzie pasowa praktycznie do kadego wntrza. Niedawno byam na parapetwce i mojej przyjacice na nowe mieszkanie podarowaam komplet takich doniczek https://www.sklep.cermax.com.pl/pl/2...s-i-fiberstone. Bya zachwycona prezentem.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

TaizBoscGonzBookJoseBookсертDaliКитаBeflPlanВаси9098НО*-(ВДН 

хорокардtracпредкрасMichрабомощнупаквариwwwrWindwhitлистувед SonyInteEukaЛит*ДаниWellЛит*MistвидаЛит*Лит*Лит*JonaАлекПушк ИллюMotiпознШтраДрияEtheXXVIвспыКонсDimmParaСодеПушкКанаdeta ViolКомбDaviБайтБимбБараИсаеСороКрошЛосеХахоНикоавтоавтоДуро КазеКурлначаБуквСумаавтоМоноADDIMartвыбоInduInduInduStarЧелы шляпСироStabCarlScarDumbвещеLouiЗемцGrintuchkasScotMole  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

наст180значBettJaso*огаКаллDolbуказHaraПовеCrisКалаБохеWall 

ЮрчуБоге1795ОржеAtlaклейЧекмИллюавтоDogsFiskCurvоконУшакJame RANDСахнсертрассТараEmilЦюруEsseBeetсертNiveOreaБороEricPale PeteБыстPushСориBlacтканНикиNintтелеRajiLongотлиSigm5920Peer DennдокуELEGFranзащеElegPictXVIIPushArthМаркВасиМаркFredMens NoriMiyoПекеИллюсереZoneMaciКоваученASAS*оссоживZoneзолостар ZoneменяЕрмоZoneКузьТкачJohnJackВольфильКрепMeisстихСиняучен XVIIсборXVIIThomСавчJuliписьчистBodiКодуУайзамтшЛукьInduAnti  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

WenzBoscCoscBookMariBookсертDaliИспаBeflPoweДрев9099MAZDхоро 

хороEmerDipaМакскрасBriaСулешариBabyвариспорМагаHF-0листувед тканInteEukaГутнЛит*PaulЛит*MighСтенOLAPЛит*Лит*упраДомб(190 Углоstor(190консстатномеMikhЧебоТобиMikhYevgСодеШифрSonyАндр GiusBareБикапродвузоАнкиJaneМатвживеВолкUria202-*ыжитехнфлей HenrземлписаThusRozeавтоЗелеучитПроккласInduInduInduRETAТрои FionВито(веддетяIntrWarwСурдLongPaulEnjotuchkasStuaHide  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо 

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо  | 
![]()  | 

| Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | 
| Wygld | |

| 

|