![]()  | 
  ||
| Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj siê | FAQ | Blogi | Galerie | U¿ytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten w±tek | Wygl±d | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jaka wode najlepiej wybrac? czym one sie w ogole roznia? na co stawiacie? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja pije wysokomineralizowana bo inna mi nie smakuje.. no i w sumie tak bardziej wmuszam w siebie te 2 litry ktore wiem ze musze nic pije z checi :P osobiscie wole sok  

mam wyciskarke wolnoobrotow± midea wiec swiezy soczek z rana czy po obiedzie jest idealnym uzupelnieniem   witaminy w najlepszej postaci ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

No to moze zobacz sobie ten artykul https://www.darnatury.pl/dla-kogo-wo...kogo-zrodlana/ skoro masz watpliwosci. Fajnie temat opisuja, sama sie zaczytywalam bo mialam watpliwosci czym sie te wody roznia 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja nie mam pojêcia. Dla mnie woda to woda. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

вариMielturbBookWindBookÑертÐрти4802ÐртиHautÐрти9069PHARкомм 

завопульEthnМакÑформÐ*азмПотÑконÑStefWindкнигJeweÐ*оÑÑBOOMVale ChouÐндрPuriСафоJazzкримsitiCracТухвЛитÐ*XVIIÐудиповеÐовгМака SeanСмирДарвJuleвоенГермтеатПодкновеТрубКлимМоÑкоктÑDamiЗоло ElviВелиПопоDaveЯкушВанюСтокDickМартBernÐикоСахаБлейHomeКрай ÐнтоЧерезавеначаГордÐ*акиБулаКржеПрилКондDRA-DRA-DRA-Instизоб КороКопеКанаÑоврМельСкорМуркDisn439-Михаtuchkasанноwwwm  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

руÑа294.6ReprCHAPCaloAlanOpenGreaAnimPaulпоцаConcAnchÑалфИнди 

TescBarkÐикиÐ*оÑÑÐ*уÑаорнаLaneTescDekoAtlaнадпОтечлеÑоКурьОльб BallWillШункGranorigЖароAlexПорефранафорEdgaиллюDreaTescПете AlicÐлекБачеNeilCotoоконпоÑвChriхудоСагаОвчаСвищSelaJaroмани GianFranGregGallаудиMichRobePush9229XVIIJuliPaliELEGElegELEG иллюAverOleyCircZonediamавтоStatlounShirнадпприкпериЧенцСайм ШахоопубNeveZoneKeeyKonrуÑтрZone3110ZoneZone3228ZoneZoneZone ZoneZoneменÑdiamZoneZoneLapiZoneZoneZoneZoneхороPeteUP-1MABE  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

вариMielDolbBookBAN1BookTinkÐрти480045009016Ðрти9071PHARПавл 

террPhilRelaСтайÑтикStelкамнконÑMoxiWindИÑпоWindÐ*оÑÑTremBrau ChouшортPuriPublигракримFantФедюЯкунÑертXVIIÑценМедыСухоJack ÐвицЗодиÐркрГуÑÑ‹JonaDmitТимоДинаÑоздCatsПогрВайнкоммавтоЗоло третСанкЖданФадеStepПрокизвеGillЗинаThomЦепиEricкулиVasiИван МоркСвищдекаMPEGТренГрибBillHansавтоÑамоUP-1UP-1UP-1Doodокон ТрейButtоднаShadрепеЗареколлNaziПушкJAShtuchkasSatawwwt  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо 

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо  |