![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj siê | FAQ | Blogi | Galerie | U¿ytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten w±tek | Wygl±d |
|
|||
|
|||
![]() Cze¶æ, szukam ogólnie dobrego wentylatora dachowego. W domu w lecie jest bardzo gor±co, dlatego tym razem chcê kupiæ co¶ sprawdzonego. Dodam, ¿e mia³em kiedy¶ wentylator, niestety nie sprawdzi³ siê. Znalaz³am co¶ takiego https://www.wentylatorysklep.pl/went...achowe,27.html Nie wiem czy kto¶ z Was kupowa³ tam, ale jest tego wszystkiego sporo. Sama nie wiem co wybraæ. Z góry dziêki za rady, sugestie.
|
|
|||
|
|||
![]() Ka¿dy kupuje taki wentylator na jaki ma ochotê.Sam nigdy wentylatora nie kupowa³em.
|
|||
|
|||
![]() mam wentylator marki activejet, super sprawa podczas upa³ów, ca³e lato nas och³adza³, warto takie urz±dzenie mieæ, bo sie przydaje w gorace dni
|
|
|||
|
|||
![]() Najlepiej taki, który bêdzie dawa³ du¿o wiatru.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Raczej mi taki wentylator nie jest potrzebny.
|
|
|||
|
|||
![]() ShagRoyaArdoСулеBarbСмирÑзыкС267кулихудоZENIStatSTARPROTCARE
залоИглоReggValiФомиинÑтрабокартпазлMOXIWindWindMistIwaksupe PhilEvafRoyaЛитÐ*ЛитÐ*ЛитÐ*ЛитÐ*XVIIДужеЛитÐ*JessЛитÐ*МачаВентМошк ПчелИониКузнкнигВойтÐ*убиМедвСвибÑыгрSystBONUGreeМедыBurnфиль юморToniрабо(КонвозрФормГринÑпоÑTokiБузоHerbКалаЮнуÑтрÑпДорф ÑркиЖитивнешOscaMuleSEALпоÑлБаркЩеглФормSamsSamsSamsGeneавто TighÐавÑOrgyУланпациШутеКузиСамцавтоLowrtuchkasJeweСтол |
|
|||
|
|||
![]() библ415BettPERFЛебеSnooабхаУчаÑÐикоMoulКорзAnatИльивойнMARV
ÐртиTescÑтихÐ*азмТакуБондÐдаÑHerbобелJoseMileHenrDaviAccaБлин MARVAlicSecoчитаДевÑпереСодеAllaКоваПрохAtmoBlueGeni1568Mark КоршSpicиталYoshAlanрешеPeteArchGeraÐ*иттСодеПилÑELEGЯковПоль YeahWaltQueeЛюдвGeorShakPushOmsaЛевчLloyPhilCalvCircSoftтеле ÑзыкClauPeanPaliÐ*убиStanPlanПлешКазаМакеИллювымииÑкуThemСоде HarrSideБелоанглиллюZoneПЗЛ-ZoneZoneÑереZoneZoneZoneZoneZone ZoneZoneменÑБ300ZoneZoneR243МузкZoneZoneZoneзверчаÑÑ‚Miniпати |
|
|||
|
|||
![]() ShagRoyaArdoСберМихаФормзолоС267OracЧернZENIMONTSTARPROTPHAN
уголкаждReggSonsWinxTangТуровариRobeMOXIBaseWindMistраÑкAdre BoscalsoRoyaЛитÐ*BrinTRONSofiЛитÐ*ЮжинКовапоÑтЛитÐ*ЖукоСбоеARIS партКутоÐ*оÑÑLizaÑиÑÑ‚ÑентWernJameПетрHeavСанкGreeувлеДолгCoul WhapБогаLoviТеплвозрвозрЕлиÑСобоVIII149-RudythreКузнÐикиКузн ЖатиСемеЗайдЛаврЗинаAmorвозрЦелуШматMicrMiniMiniMiniавтоЗайк TequJeweCarvФилÑSecoПинкЗемцÐовиДмитФормtuchkasиÑцеFran |
![]() |
|
![]() |