![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() To prawda! Wybieracie się na premierę, czy czekacie aż będzie w tv?
|
|
|||
|
|||
![]() Nie no trzeba wspierać polskie kino idę na film i mam nadzieję, że będzie to ciekawy początek nowych produkcji tego typu.
|
|
|||
|
|||
![]() Widziałam zwiastuny W lesie dziś nie zaśnie nikt, zaczyna się niby banalnie a z czasem akcja się rozwija. Juz jest wokół filmu sporo kontrowersji, choćby mówi się o postaci mordercy czy bliźniaków. Jakoś nie widzę tu podtekstów politycznych. Znani aktorzy. Chętnie zobaczę film. Wymienimy się później spostrzeżeniami?
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Ja lubię horrory oglądać w kinie, o wiele lepszy klimat, więc pewnie do kina się wybiorę ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Te polityczne podteksty, to chyba jakaś nadinterpretacja. Naprawdę ludzie już mają straszną obsesje na tym punkcie, przecież to zwykły horror... |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
To samo pomyślałam. Jakby w innych filmach bliźniaków nie było ;p |
|
|||
|
|||
![]() kurcze ale szum wokół tego filmu, jestem w szoku jak to się szybko rozwija
|
|
|||
|
|||
![]() może dlatego, że Wieniawa mocno, ale to bardzo mocno go promuje
|
|
|||
|
|||
![]() No i dobrze, pierwszy horror od dawna. Do tego z porządną obsadą, warto go promować.
|
|
|||
|
|||
![]() Myślicie, że film będzie straszny? Bo ja się własnie nastawiam na coś przerażającego :P
|
![]() |
|
![]() |