|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 
 | |||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   W lesie... ma poruszać też wątki polityczne- podobno są tam bliźniaki   Ciekawe to będzie. Chcę się wybrać do kina. No i u nas raczej nie kręci się horrorów więc z ciekawości pójdę zobaczyć jak to wyszło. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ciekawe co będzie z bliźniakami- ale od razu wiadomo o kogo chodzi. Sam horror to miła odmiana w polsce po komediach. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Też słyszałam że mają być jakieś polityczne wątki. I bliźniacy. To może jakieś sprawy jak byli rzem. czekam na 13go | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Jeśli chodzi o teatr to ja polecam teatr Szekspirowski w Gdańsku - https://teatrszekspirowski.pl/ Mają świetny repertuar, więc na pewno każdy znajdzie tam coś dla siebie. Ja zdecydowanie wolę chodzić do teatru niż do kina. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Tutaj https://mangopress.pl/10-najlepszych...wszech-czasow/ widziałam listę 10 najlepszych filmów wszech czasów. I przyznam się, że mam pewne braki... A wy? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Zenek to dość inny film, bardzo prosty jeśli chodzi o dialogi jak i postacie. Ma jednak w sobie to coś, że mu to pasuje, działa na korzyść. Fajny pomysł na wieczorny film po pracy. Albo się mylę, albo nie, ale chyba dostępny jest na platformie vod tvp. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Cytat: 
 Na player.pl jest też dostępny Zenek. Teraz wszystko zamknięte więc zostają jedynie filmy online. Dobre chociaz i to, że takie nowości się pojawiają w sieci jak Zenek. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ja od dawna nie chodzę do kina czy teatru. Odkąd mam konto premium netflix wszystko oglądam w domu   Zawsze lubiłam spędzać czas w domowym zaciszu a teraz sprawia mi to jeszcze większą przyjemność. Macie netflixa? Mnie namówił brat na wykupienie konta i nie żałuję. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   myślę, że wszyscy rodzicie powinni również wybrać się na stand-up nowy sącz i trochę oderwać i odpocząć   
				__________________ nowy sącz | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   chyba większość osób poleca kina, teatry i opery, a więc ja polecę coś całkiem innego, ale zdecydowanie warte odwiedzenia. Konkretnie chodzi mi o galeria sztuki współczesnej. Naprawdę zachęcam do odwiedzenia tej galerii, a szczególnie tych, co interesują się sztuką. Wspaniałe dzieła sztuki! | 
|  | |
|  |